- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
idézem a hozzám eljuttatott levelet:
Volt néhány alkalom izgalmas informatika órám, amelyhez nagyon izgalmas vizsgafeladat társul most zárásként.
Ki kellett választanunk,meghatározott körből (ami most nem is lényeges), egy kistelepülést, amihez (többek között) excel feladatként gyűjteni kellett 200 adatot, és ahhoz kigondolni egy problémát, és a problémára generálni egy pivot táblát, diagrammal, Fkeres és esetleg egyéb függvények társításával.
Egy alkalommal mutatták is, és nem is tűnt annyira vészesnek, de most, hogy nekiugrottam látom, hogy mennyire nem egyszerű ez így!!
Nem értem!! A határidő vadul szorít, és passz.
Ha esetleg van energiád és időd, szívesen veszek minden segítséget.
Mellékelem a csodálatos mintapéldát, és az általam elkezdett mókát.
Üdv.
Pipa75
mellékelem a fent említett táblákat:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Pipa75: ha lehet szerintem röviden írd le melyik tábla / melyik fül mit takar és azt, hogy melyikben kéne mit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest