Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi

igazából pont fordítva megy, de az nem gáz, csak meg kell cserélni hogy melyik excel filet adod meg a WS változóban.
Egész pontosan úgy megy, hogy van a temporary.xls nevű file (ez egy adatbázis letöltés, access hozza létre és először ezt nyitja meg), és van a test.xls. A temporary.xls-ből szeretnék adatokat másolni a test.xls-be, de a többi úgy megy, ahogy leírtad - a test.xls INT nevű lapján az AB oszlopban található azonosítót keresem a temporary.xls ben, és a test.xls/INT lap T oszlopára írom vissza az értéket.
Viszont a makró nem tudom miért, de ennél a sornál elakad (ez az amit már átírtam, hogy a másik filera hivatkozzon):
Set WS = Workbooks("temporary.xls").Worksheets("Report")
gondoltam hogy nem találja a filet, ezért próbáltam a teljes hivatkozást berakni a filehoz így:
Set WS = Workbooks("C:/Users/Desktop/database test/test.xls").Worksheets("Report")
de sajnos ez esetben sem működött. Az excel azt írja hogy Run-time error 9: Subscript out of range
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50