- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
jani-wan #12369 üzenetére
Sub elrejt()
Dim sor As Integer, oszlop As Integer
Sheets("Munka1").Select 'ezt írd át arra a lapnévre,
'ahol rejteni akarod a sorokat és oszlopokat
'Sorok rejtése
For sor = 2 To 20 '2-től 20. sorig ellenőriz, írd át a tartományt
If Cells(sor, 2) = "" Then
Rows(sor).Hidden = True
Else
Rows(sor).Hidden = False
End If
Next
'Oszlopok rejtése
For oszlop = 2 To 60 'B-től BH oszlopig ellenőriz, írd át a tartományt
If Cells(2, oszlop) = "" Then
Columns(oszlop).Hidden = True
Else
Columns(oszlop).Hidden = False
End If
Next
End SubHa a képletet tartalmazó cellák soronként nem a B oszlopban vannak, a Sorok rejtése részben az If Cells(sor, 2) = "" Then sorban a 2-t írd át az oszlop számára.
Kitehetsz egy gombot a lapodra az Űrlapok eszköztárból, majd a jobb klikkre előjövő menüben hozzárendeled az "elrejt" makrót. Utána már gombnyomásra elvégzi a műveletsort.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
jani-wan #12369 üzenetére
tehát, ha nem tévedek, ez a kód a beállító lap meghatározott celláit veszi figyelembe sorban oszloponként.
Így van!A probléma hogy míg a C2 cella a H25-ből vesz adatot addig a G2 a J25-ből.
Ez egyáltalán nem problémaa legegyszerűbb az lenne ha csak erre a lapra szólna a macro ahol a statokat szeretném látni az alapján hogy a cella értéke "" vagy valami.
Akkor én is félreértettem mert úgy gondoltam, hogy "igen" van abban a cellában amelyik oszlopára szükség van.Szerintem legjobb lenne, ha magánban küldenél egy lebutított munkafüzetet amiben nincsenek nem publikus adatok viszont a szerkezete megegyezik az igazival. Így csak vaktában lövöldözök, még a végén lábon lövöm magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest