- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ndrew8647
csendes tag
válasz
föccer #14074 üzenetére
Értem.
Marad a cikkszámos megoldás, mert rájöttem közben, hogy hiába van a cikkszám fele beírva, azt látni fogja a másik táblázatomban, mert abban viszont nem úgy van hogy 111-114 hanem 111 - fehér 112 - piros stbstbstb szóval látni fogom és emiatt ki is tudom gondolom szűrni.De ehhez nem is kell cikkszám szerint rendeznem gondolom.
A keresésénél ill. az összehasonlításnál megoldható a módszereddel az, hogy nem soronként nézi át hanem összehasonlítja A oszlopot a másik tábla A és/vagy B oszlopával?
Mert akkor gondolom ez lenne a kézenfekvő megoldás.
Az üres mezőbe beírom a függvényt, amiben összehasonlítom X munkalap A oszlopát Y munkalap A vagy B oszlopával és ha egyenlő akkor ír egy X .-et.Sejtem így kellene ezt megoldani, csak már én is annyira fáradt vagyok, hogy nem jár az agyam.
Csak maga a függvény leprogramozás része nem megy
-
Pá
addikt
válasz
föccer #14066 üzenetére
Hogyan?
Azt szeretném, hogy vízszintesen legyen félbevágva az excel tábla és ha a munkalapokat váltogatom, akkor csak az alsó ablak cserélődjön a felső legyen fix.
Most ha félbevágom a táblát, az csak az adott munkalapra vonatkozik és ha a tabon váltok, akkor kapok egy új, nem félbevágott lapot. -
Ndrew8647
csendes tag
válasz
föccer #14066 üzenetére
Így van ahogy mondod. A dolgot csak az bonyolítja, hogy tegyük fel egyik munkalapon van 111-115 cikkszámon futó sapka, míg a másik munkalapon ugyan ez a termék csak a 114-es számon fut, mert az pl a kék színű, de maga a termék ugyan az.
Tehát gondolom a cikkszám alapján így nem lehet meghatározni nem? -
Ndrew8647
csendes tag
válasz
föccer #14059 üzenetére
A sorba rendezés az a cikkszám szerint van.
A két táblázat viszont sajnos eltérő lehet és nem minden cikkszám egyezik meg azonos termékeknél. mert a méretek miatt többféle lehet és sajna a felvitelnél nem ugyan úgy került rögzítésre.Emiatt gondoltam az ár alapján kellene ellenőrizni, mert elég kevés egyéb kategóriába sorolt termék ára lesz azonos.
-
Ndrew8647
csendes tag
válasz
föccer #14057 üzenetére
Köszi, küldök máris egy képet...
De leírom, hogy pontosan hogy is gondoltam.
Van két táblázatom ugyan azokkal a termékekkel.
De a két táblázatban az árak eltérőek azonos termékeknél.
Viszont nem mindenhol, és nekem ezt ki kellene szűrnöm, hogy ahol egyezik az ár a két táblázatban ugyan annál a terméknél, ott jelölve legyen a sor.A termékek a két listában nem ugyan olyan sorrendben következnek sajnos, de rendezve vannak azonosító szerint.
Csak egyikben több másikban kevesebb van, ezért eltérő a darabszám és a sorrend.
De a termékek ugyan azok. -
bugizozi
őstag
válasz
föccer #14039 üzenetére
Sub Get_Data()
FileToOpen = Application.GetOpenFilename _
(Title:="Please choose a file to import", _
FileFilter:="Excel Files *.xls (*.xls),")
''
If FileToOpen = False Then
MsgBox "No file specified.", vbExclamation, "Duh!!!"
Exit Sub
Else
Workbooks.Open Filename:=FileToOpen
End If
End Sub -
q13579
senior tag
válasz
föccer #13087 üzenetére
Így van.
Mindenkinek minden nap más fizetés, mondjuk teljesítménybér.
Tehát ez rekordonként változó érték, míg a munkanapok száma egy statikus érték, amely minden rekordba belekerül egy hónapra vonatkozóan ugyanolyan értékkel.
Ha ezt az értéket a kimutatástáblába beszúrom úgy, hogy az átlaga jelenjen meg, akkor ugye megkapom azt a napszámot, amely rekordonként rögzítve lett.
Tehát pl. Kiss Mihálynak van 2010. januárra 10 sora (ennyit dolgozott), amelyben eltérőek a bérösszegek. (minden nap más bért kapott). Viszont ezekhez a sorokhoz tartozik még egy érték, a 22, mert ennyi munkanap volt januárban.
A kimutatástáblában szeretném látni Kiss Mihály egész január havi bérét (ugye ez sima összesen) és a munkanapok számát (22) (Itt meg megadom, hogy ennek az oszlopnak az átlaga szerepeljen). Ha azt akarom megtudni, hogy mennyi volt az egy munkanapra jutó átlagbére Kiss Mihálynak, akkor 22-vel kellene elosztanom, ezt viszont jelen tudásom szerint nem tudom excel-ben megtenni, mert a számított mező az összesen fizetést fogja elosztani az összesen munkanapok számával.
Én azt szeretném, hogy a 22-vel osszon, ne a 22 X 10 (ennyi sor van ugyanis a példa szerint).
Ez kivitelezhető valahogyan?
-
Delila_1
veterán
válasz
föccer #13074 üzenetére
Még egyszerűbb, ha egy új oszlopba beviszel egy képletet: =A1 & "" (feltételezve, hogy az adat az A1 cellában kezdődik). Ezt lemásolod az eredeti adatok mellé, majd kijelölöd, másolod (Ctrl+C). Ráállsz az eredeti A1 cellára, Irányított beillesztés, Értékként.
A segédoszlopot ezután törölheted. -
Lord Zyx
csendes tag
válasz
föccer #13071 üzenetére
Ehh
, viszont felmerült egy másik gond:
Ezt a táblázatot el kell küldenem feldolgozásra, ahol egy általam nem ismert rendszer készíti elő a táblázat adatait nyomtatásra. Ha a táblázatban függvényhivatkozás van, akkor biztos, hogy a függvény által behivatkozott értékek megmaradnak?
Értem ezt úgy, hogy esetleg nem lehetne-e az értékeket valahogy inkább átemelni a megfelelő (2.) táblázat megfelelő soraiba, ahol azok ugyanúgy (mint az 1. táblázatban) ki vannak írva?
(Remélem érthetően írtam...)
Segítségedet előre is köszönöm...
u.i.: A két táblázatot akár egy munkalapra is össze tudom hozni, ha ez az információ jelent valamit az ügy érdekében...
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
föccer #13066 üzenetére
Segédoszloppal autoszűrő nélkül is megy, ha a kérdéses oszlopot beviszem az Érték mezőbe és az Összegzés alapját Összegre állítom. Innen egy Értékszűréssel megoldható.
Arra gondoltam, hogy a Feliratszűrésben is meg lehet adni többszörös feltételt csak én nem jövök rá, hogy hogyan.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
föccer #13056 üzenetére
Ezt a jegyzetet 7 éve írta egyetemi tanárom, minket ebből oktattak. Azóta már kibővítve, könyvbe foglalva kiadták, valószínűleg ezért tűnt el szinte teljesen a netről. (Az első oldalát le is vágták, ahol a szerző és a cím szerepel...)
-
válasz
föccer #12909 üzenetére
Ez meg egy makrós megoldás.
Function CountOfDistinctValues(MyTypeSrcRange As Range) As Long
Dim MyCollection As New Collection
Dim MyCell As Range
Dim MyTypeSrcRange As Range
Application.Volatile
For Each MyCell In MyTypeSrcRange
On Error Resume Next
MyCollection.Add MyCell.Value, CStr(MyCell.Value)
Next MyCell
On Error GoTo 0
CountOfDistinctValues = MyCollection.Values.Count
End FunctionSajnos most nem tudom tesztelni(nincs Office a gépen), csak megírtam, remélhetőleg így is működik...
-
Delila_1
veterán
-
bvdub
csendes tag
válasz
föccer #12166 üzenetére
Rendben, azért köszönöm
Egy másik kérdés: meg lehet azt csinálni, hogy egyszerre két keresés + csere fusson le egy kijelölt táblázatban? Úgy értem, hogy pl: egy oszlopban a 2-es számokat 4-esre akarom cserélni, a 4-eseket pedig 2-esre (érthető módon, ha először a 2-es számot 4-esre változtatom akkor már nem tudom kiválogatni, hogy melyek voltak azok, amik eredetileg is 4-esek voltak).
Remélem nem volt túl nyakatekert a megfogalmazás
-
cousin333
addikt
válasz
föccer #10918 üzenetére
Azért sem értettem először, hogy hogyan hoztatok ki az enyémnél ennyivel egyszerűbb függvényeket, aztán néztem, hogy mit is csinálnak...
Mindenesetre abban is van kihívás, hogy a ti értelmezésetek alapján hogyan lehetne beépített függvények használatával minél kisebb gépigénnyel végrehajtani a műveletet.
Ez is egy megoldás, de ha megvan a képlet, akkor szerintem egyszerűbbnek nem egyszerűbb. Pláne, ha új elemeket is szeretne néha felvenni a listára.
A megoldásom alapvetően jó, akkor van baj, ha hosszú (vagy hosszú lesz) a lista - mondjuk pár ezer sor -, mert így eléggé számításigényessé válik (amikor felfedeztem őket, tisztára "beleszerelmesedtem" a tömbképletekbe, de mostanra rájöttem, hogy sok mindenre, amire használható, van sokkal gyorsabb gyári függvény (pl. SZUMHATÖBB(), vagy elegáns, de nem jól bővíthető, ugyanakkor jelentősen növelheti a számításigényt. Erre a feladatra azért jól jönnek, legalábbis kisebb adatmennyiségnél...). Ilyenkor már inkább szóba jöhet a szűrő, vagy valami makró.
bozsozso: Egy kicsit még lehet tovább egyszerűsíteni:
=HA(A2=0;"";SZUM(($A$2:$A$11<=A2)-($A$2:$A$11=0)))
-
Delila_1
veterán
válasz
föccer #10821 üzenetére
A címsorba a feltétel ilyen lenne:
Sub Krit_A_Cimsorba()
Dim AF As AutoFilter, F As Filter, i As Long
Sheets("Munka1").Select
Set AF = ActiveSheet.AutoFilter
For i = 1 To AF.Filters.Count
Set F = AF.Filters(i)
If F.On Then
Cells(1, i).NumberFormat = "@"
Cells(1, i).Value = Right(F.Criteria1, Len(F.Criteria1) - 1)
End If
Next
End Sub -
bugizozi
őstag
-
Yaye
őstag
Na, azt hittem elég egyértelmű.
Van egy táblázatom, nevezzük első táblázatnak, aminek az oszlopainak a formátuma (szám, dátum, szöveg, általános stb.) szépen be vannak állítva. Van egy másik táblázatom (második táblázat), amiben mindenféle adat, számok, alfanumerikus dolgok vannak, de ennek a második táblázatnak minden cellája szöveg formátumú.
Ha simán a második táblázatból a cellákat az elsőbe átkopipésztelem, akkor értelemszerűen hozza a forráscellák formátumát is, és az első táblázatban beállított formátumaim fölülíródnak szövegre. Ezért speciális beillesztéssel csak az értéket másolom át. Ekkor az értékek bekerülnek ahogy kell, de a célcellák beállított formátuma megmarad. Ha beillesztés után megnézem a cellák formátumát, szépen látni hogy szám, dátum, satöbbi, ahogy eredetileg is volt. Ennek ellenére azonban a cellában az adatot úgy jeleníti meg minha szöveg volna, balra igazítva, ott is ahol az érték és a formátum egyaránt szám. Tehát a cella formátuma és annak bemutatása ellentmondásos. Az ellentmondást úgy lehetett feloldani hogy duplakattintással szerkesztésre beléptem a cellába, majd bármi változtatás nélkül ki, és akkor az igazítás a formátumnak megfelelővé vált. Ezt a rengeteg kattintgatást váltotta ki a második speciális beillesztés az egyessel szorzással. -
Delila_1
veterán
A
Cells(1, i).Value = F.Criteria1 sor helyett legyen
Cells(1, i).Value = Right(F.Criteria1, Len(F.Criteria1) - 1)Mikor már a lapra álltál [Sheets("Receptek").Select], nem kell külön megadni a lapot:
Sheets("Receptek").Cells(1, i).Value = F.Criteria1 helyett elegendő a
Cells(1, i).Value = F.Criteria1 -
Delila_1
veterán
Sub föccer()
Dim AF As AutoFilter
Dim F As Filter
Dim i As Long, usor As Long, C As Long
Sheets("Munka1").Select
C = AF.Filters.Count
Set F = AF.Filters(i)
If F.On Then
Cells(1, i).NumberFormat = "@"
Cells(1, i).Value = F.Criteria1
End If
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
Itt a sültgalamb – én is segítséget kértem hozzá.
Sub Filt()
Dim AF As AutoFilter, F As Filter, i As Long, usor As Long
usor = Range("A65536").End(xlUp).Row
Set F = AF.Filters(i)
If F.On Then
Cells(1, i) = Cells(usor, i)
End If
Next
End Sub -
föccer
nagyúr
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim i As Integer
Dim w As WorksheetSet w = Worksheets("Receptek")
For i = 1 To 20
If w.Cells(2, i).AutoFilter > "" Then
Cells(2, i).Value = Selected.AutoFilter.Filters
End If
NextEnd Sub
Nem spammelek, csak próbálkozom
Hogy lásd, hogy nem csak a sültgalambot várom
)
Köszi,
üdv, föccer
mod:
Dim i As Integer
Dim w As Worksheet
Set w = Worksheets("Receptek")
For i = 1 To 20
If w.Cells(2, i).AutoFilter > "" Then
w.Cells(2, i).Value = w.Cells(2, i).AutoFilter.Criteria1
End If
Next
End Subobjekt required. Mindezt a w.cells(2, i).value = w. cells(2, i).autofilter.criteria1 sorra...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Következő próba:
Dim i As Integer
Dim w As Worksheet
Set w = Worksheets("Receptek")
For i = 1 To 20
w.Cells(2, i).Select
If Selected.AutoFilter.Filters > "" Then
Selected.Value = Selected.AutoFilter.Filters
End If
Next
End SubAzt mondja, hogy Range osztály select metódusa hibás...
-
Delila_1
veterán
Most ezt tudja:
Nevezd át a lapokat. Ahol a sok adatod van, legyen Lista, a másik Kritériumok.
A Lista lapon vannak 20 oszlopban az adataid. A Kritériumok lapon a B1:B20 tartományban érvényesítéssel vannak az egyes oszlopokra vonatkozó kritériumok, pl. ha a Lista!A oszlopban az almára akarsz szűrni, akkor a Kritériumok!B1 cella értéke alma; ha az Lista!E oszlopban Fótra szűrnél, akkor a Kritériumok!B5 legyen Fót.
A gombot az Űrlapvezérlők közül tedd ki a Kritériumok lapra.
Sub filt()
Dim i As Integer
Sheets("Lista").select
Cells(1).Select
For i = 1 To 20
If Sheets("Kritériumok").Cells(i, 2) > "" Then
Selection.AutoFilter Field:=i, Criteria1:=Sheets("Kritériumok").Cells(i, 2)
End If
Next
End SubAmennyiben nem ez a célod, írd le pontosan, mit is akarsz. Azt szeretnéd, hogy a Lista lapon egyenként beállítod a (20) szűrőt, és ezek a kézzel beállított kritériumok jelenjenek meg a Kritériumok!B1:B20 tartományában?
-
Delila_1
veterán
Csúnya hiba, a feltételt kihagytam.
Sub filt()
Dim i As Integer
Cells(1).Select
For i = 1 To 20
If Sheets(2).Cells(i, 2) > "" Then
Selection.AutoFilter Field:=i, Criteria1:=Sheets(2).Cells(i, 2)
End If
Next
End SubA Munka2 lap fizikailag is második nálam, ezért a Sheets(2) hivatkozás is megfelel.
-
-
föccer
nagyúr
Hu, már faradt vagyok. Azért ez még erősán át kellene gondolnom
A Cells("B",i) tuti baromság, az már bizos.
De alényerg asszem érthető. Azt szeretném, hogy egy for-ral végigszaladni az összes auto szűrőn, és ahol van beállított szűrőérték, azt berakom az alatta lévő cellára.
Amiko futtatni akartam kiírta, hogy fattal error. pls change user
üdv, föccer
-
Delila_1
veterán
Igen. Az ÉRTÉK függvény helyett viszont mást írnék.
Ahhoz fel kell venned egy új oszlopot, feltöltöd a képletekkel, majd az újat irányítottan értékként rá kellene illesztened az eredetileg szövegként megadott számokat tartalmazó oszlopra, végül a képletet tartalmazó ideiglenes oszlopot törlöd.
Ezek helyett a ciklusmagbancells(sor,3)=cells(sor,3)*1
feltételezve, hogy a C oszlopban vannak a szöveg formátumú számok.
-
Delila_1
veterán
Az Fkeres-re itt egy példa:
Az G1 képletére a rögzítés ezt adta:
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=VLOOKUP(RC[-1],C[-6]:C[-5],2,0)"
Átalakítva:
ActiveCell.Formula = "=VLOOKUP(F2,A:B,2,0)"
Ezt az átalakítottat a G2 cellán állva futtattam.
Ciklusba is beteheted, ott
cells(sor,7).formula= "=VLOOKUP(F" & sor & ",A:B,2,0)" -
Delila_1
veterán
Egyenként meg tudnám mondani, de ezeket legjobb, ha makrórögzítéssel kipróbálod.
Rögzítésnél megtudod az angol megfelelőjüket.
R1C1 hivatkozást ad: az RC[-1] azt jelenti, hogy a sor, amire hivatkozol, nem változik, de az oszlop 1-gyel kevesebb, mint ahova a képletet írtad.
A C oszlop képletében ez azt jelenti, hogy a B oszlop azonos sorában lévő cellára hivatkozol.
Leírva kacifántos, biztos jobban is el lehetne mondani. -
Delila_1
veterán
A Worksheet_Change esemény tud területet kezelni.
sor=Target.Row
oszlop=Target.Column
Msgbox Target.Address (egy kijelölt területre vittél be Ctrl-lel adatokat)For i=0 to 9, vagy For i=0 to 9 step 3, vagy For i=15 to 3 step-1
Elöltesztelős ciklus, pl.:
sor=10
Do While cells(sor,2)<>""
'ciklusmag
sor=sor+1
LoopNyűglődik a gépem, hol van hálózat, hol nincs.
-
Delila_1
veterán
Kitehetsz egy új ikont az eszköztárra (Testreszabás menü, Parancsok fül, Makrók kategória).
A printer gombképét átmásolod rá, és az Aut_Filter makrót rendeled hozzá (ikonon jobb klikkre jönnek elő ezek a lehetőségek, mikor a Testreszabás menü aktív).
Érdemes kicsit módosítani a gombképen, hogy meg lehessen különböztetni az eredetitől. -
Delila_1
veterán
Sub Aut_Filter()
Range("A1").Select
Selection.AutoFilter Field:=1, Criteria1:=Cells(1, 10)
Selection.AutoFilter Field:=2, Criteria1:=Cells(1, 11)
Selection.AutoFilter Field:=5, Criteria1:=Cells(1, 12)
Selection.AutoFilter Field:=6, Criteria1:=Cells(1, 13)
End SubA feltételeket a J1:M1 tartományba írtam.
Az A oszlopot [Field:=1] a J1 szerint szűröm [Criteria1:=Cells(1, 10)]
B-t a K1 szerint, E-t az L1, és F-et az M1 szerint. -
-
Delila_1
veterán
A cellákat tartalmazó objektum a lap: Worksheets("Munka1").Select
A főbb akciókat (eseményeket) úgy csalhatod elő, hogy a VBE-ban fent bal oldalon a General-t átváltod Worksheet-re. Jobb oldalon legördítheted az eseményeket.
Cellára hivatkozás: Cells(sorszám, oszlopszám), de pl. az A1 Cells(1), B1 Cells(2), C1 Cells(3).
-
WildBoarTeam
senior tag
1 részhez szerintem lista kell...Autoszűrő máshol nem igazán használható, csak ha van alatta adat.
"...Hogyan tudom elővarázsolni az adott munkalaphoz tartozó küdot..."
Nyomsz egy ALT+F8-at.
"Hogyan tudok kirakni a munkafüzetre egy nyomógombot?"
Kirakod a Visual Basic, és az Űrlapok eszköztárat (uttóbihoz a makrót rendeled, a VB-be meg "beleírod" ...így egyszerű leírni)"Illetve mi a pontos neve a cellákat kezelő objektumnak, és annak milyen főbb tulajdonságai és milyen főbb akciói vannak?"
Ezt majd Delila_1 vagy Fire elmondja, mert én nem értem mire gondolsz.
Delila_1...gyorsabb voltál...
-
Delila_1
veterán
Kicsit sok a kérdés egyszerre.
Kezdem a közepén.Adott laphoz kód elővarázsolása: lapfülön jobb klikk, Kód megjelenítése. Vagy: Alt+F11 (VB editor), bal oldalon lapnévre klikk.
Nyomógomb
Kétféle van, az Űrlapok, vagy a Vezérlők eszközkészlete csoportból. Előcsalásuk: ikonsoron jobb klikk, a felsorolásból kiválasztod a megfelelőt.Nem írom tovább, mert nem tudom, hányas verziót használsz. A fentiek a 2003-ra vonatkoznak.
-
WildBoarTeam
senior tag
Pedig így a legkönnyebb, hogy megértsd a nyelv szemantikáját. Ha a BASICet tudod, akkor meg nem lehet probléma ehhez igazítani. Ha ismersz másik programozási nyelvet akkor a ciklusokat ismered, csak neki kell picit feküdni.
Könyvet én sem találtam még konkrétan makró témában(csak a jó drága tanfolyamokat...)
Ha meg megírsz egy makrót, az évek múlva se romlik meg
-
WildBoarTeam
senior tag
Hát első körben próbálkozz a "makró rögzítéssel". Elindítod, csinálsz valamit a munkalapon (pl. kijelölsz egy részt és törlöd), megállítod amikor befejezted, majd a kapott kódot elemzed. Így jöttem rá én is sok dologra, hogy mi és hogyan működik. Amúgy a súgóban is van néhány hasznos rész, de nem valami sok (a cella hivatkozásokat átnézd, hogy megértsd az S1O1 hivatkozást, amit a rögzített makró készít).
De itt vannak nálam okosabbak, akik biztos tudnak segíteni a bonyolultabb műveletek megismerésében (if, for-next, while, stb.....) -
Hali!
"Jobban modva nem is azoknak a celláknak, hanem a mellette lévőknek."
Ja kérem szépen, akkor ezt korábban is megemlíthetted volna...Akkor a példa
D1-be =SZUMHA(B1:B18;A1;C1:C18)Remélem most már minden oké...
Delila_1
2007-ben ez a képlet nem jó, pontosabban nem úgy működik ahogy kellene =SZUMHA(A:A;A1;B:B)
Annyit csinál, hogy változás nélkül megjeleníti a B oszlop celláit...Fire.
-
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest