- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zyx
csendes tag
Kedves Delila_1, és tisztelt föccer!
Rendkívül hálás vagyok a segítségetekért.
Nagyon köszönöm!
Tisztelettel,
Lord Zyx -
Lord Zyx
csendes tag
válasz
föccer #13071 üzenetére
Ehh
, viszont felmerült egy másik gond:
Ezt a táblázatot el kell küldenem feldolgozásra, ahol egy általam nem ismert rendszer készíti elő a táblázat adatait nyomtatásra. Ha a táblázatban függvényhivatkozás van, akkor biztos, hogy a függvény által behivatkozott értékek megmaradnak?
Értem ezt úgy, hogy esetleg nem lehetne-e az értékeket valahogy inkább átemelni a megfelelő (2.) táblázat megfelelő soraiba, ahol azok ugyanúgy (mint az 1. táblázatban) ki vannak írva?
(Remélem érthetően írtam...)
Segítségedet előre is köszönöm...
u.i.: A két táblázatot akár egy munkalapra is össze tudom hozni, ha ez az információ jelent valamit az ügy érdekében...
-
Lord Zyx
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nekem óriási segítség lenne, nektek lehet bagatell.
Egyáltalán nem vagyok az excel függvényei terén jártas, de legkésőbb mai nap éjfélig meg kell oldanom egy problémát, mert ha nem akkor... (hála az elfuserált feladatleosztásnak) Mindegy.Az alábbival küzdök:
Van két táblázat az alábbiak szerint:
1.
a - 1
b - 2
c - 3
d - 42.
a -
a -
b -
c -
c -
d -
d -
d -A második tábla a, b, stb adataihoz kellene hozzárendelni az első táblázatban szereplő megfelelő értékeket, annyiszor, ahányszor a 2. táblázatban szerepel.
Lehet, nagyon primitív a kérés, és létezik egyszerű megoldás, de a pánik miatt nem jövök rá. Óriási segítség lenne, ha segítenétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged