-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bozsozso
őstag
-
UBO
csendes tag
válasz
bozsozso #16711 üzenetére
Delila_1 megoldása tökéletes de ha már írtam egy makrót rá akkor megosztom én is
Így használd:
Jobb gomb a fülön - kód megjelenítése és oda bemásolod ezt:Sub tolt()
Dim o
Dim i
o = ActiveCell.Column
For i = 2 To ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count
If Cells(i, o).Value = "" Then
Cells(i, o).Select
Cells(i, o).Value = ActiveCell.Offset(-1, 0).Range("A1").Value
End If
Next i
End SubAlkalmazása rajzolsz egy téglalapot bárhova, jobb gomb rá - makró hozzárendelése és kiválasztod a tolt -t utána már csak oda kattintasz az egyik oszlopra ahol akarod h megcsinálja és kattinttasz a téglalapra
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #16711 üzenetére
Nézd meg itt a leírást.
-
Excelbarat
tag
válasz
bozsozso #16275 üzenetére
Tegyük fel hogy a két oszlopod az A és a B
A oszlop első értékét kijelöl - Feltételes formázás - Új szabály - Csak az adott tartalmú cellák formázása - Alul kiválasztod a nagyobb mint, mellé beírod a B oszlop megfelelőjét (ha A2 nél csinálod akkor B2-t írj) átállítod a formátumot pl háttér zöld és oké. Utána meg a formátumot lemásolod ameddig kell az A oszlopban
Utána megcsinálod a B oszlopban ugyan ezt. csak B2re állsz onnan hívod a feltételes formázás és az A2höz viszonyítod utána meg lemásolod a formátumot (bal felül van a sárga kis ecset) -
Sixkiller6
őstag
válasz
bozsozso #16128 üzenetére
próbáld visszafelé, csapj hozzá 3 nullát és countif-fel
mondjuk sheet2!B1.be: =countif(sheet1!A:A;"A1&"000")
vagy hogy a 0-kat elrejtse: =if(countif(sheet1!A:A;"A1&"000")>0;countif(sheet1!A:A;"A1&"000");"")fkeres másra való, ott a megtalálás után, az adott sor egy másik oszlopából venne ki egy értéket.
-
-
Delila_1
veterán
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #14433 üzenetére
Sziasztok,
Ebben nem tudna valaki segíteni? A lényeg az, hogy a munkafüzet2 D oszlopába szeretném átmásolni a munkafüzet1-ből a mennyiségeket a C oszlopból. Ami fontos lenne, hogy a munkafüzet2 A-B oszlop párosnak csak akkor kell a D oszlopba adat ha talál munkafüzet1-be ugyanilyen A-B oszlop párost. FKERES-el próbálkoztam volna, de azzal nem sikerült. Sem az A sem a B oszlop nincs sorba rendezve.
Ha valaki tud akkor segítsen. Előre is köszönöm.
-
-
válasz
bozsozso #14312 üzenetére
Az FKERES függvénynek van egy 4. paramétere is, egy logikai érték(IGAZ vagy HAMIS) amit jól láthatóan nem használsz. Ez határozza meg, hogy pontos egyezéssel keressen avagy másképp.
HAMIS esetén pontos egyezéssel keres, ha így nincs találat, akkor #HIÁNYZIK értéket adja.
IGAZ esetén (vagy ha elhagyod 4. paramétert), akkor is pontos egyezéssel keres, de ha így nincs találat, akkor közelítő egyezéssel keres tovább és a keresési értékhez "legközelebbi" értékkel tér vissza.Leegyszerűsítve, használd így (a példádnál maradva):
=FKERES(B2;'[1.táblázat.xls]Munka1'!$B$2:$F$83;2;HAMIS) -
válasz
bozsozso #14147 üzenetére
Public Sub FSCD_Summary_Bozsozso()
Dim MyCurDate As Range
Dim MySrcStartCell As Range, MyDestStarCell As Range
Dim MySrcWS As Worksheet, MyDestWS As Worksheet
Dim MyFXs As WorksheetFunction
Set MyFXs = Application.WorksheetFunction
'MUNKALAP neve, amely a jelenléti ívet tartalmazza
Set MySrcWS = Worksheets("Jelenléti")
'MUNKALAP neve, amelyen az összesítés található
Set MyDestWS = Worksheets("Összesítő")
'A jelenléti munkalapon találhat IDŐCELLA címe
Set MyCurDate = MySrcWS.Range("$A$2")
'Jelenléti munkalapon ettől a cellától kezdődnek az adatok
Set MySrcStartCell = MySrcWS.Range("A9")
'Összesítő munkalapon ettől a cellától kell bemásolni az adatokat
Set MyDestStarCell = MyDestWS.Range("A1")
j = 0
For i = 0 To Day(MyFXs.EoMonth(MyCurDate, 0)) - 1
If Not IsEmpty(MySrcStartCell.Offset(i, 13)) Then
MyDestStarCell.Offset(j, 0).NumberFormat = "yyyy-mm-dd"
MyDestStarCell.Offset(j, 0) = Format(MyCurDate, "yyyy-mm-") & Format(i + 1, "00")
MyDestStarCell.Offset(j, 1) = MySrcStartCell.Offset(i, 13)
MyDestStarCell.Offset(j, 4).NumberFormat = "[h]:mm"
MyDestStarCell.Offset(j, 4) = Format(MySrcStartCell.Offset(i, 2), "0:") & Format(MySrcStartCell.Offset(i, 3), "00")
MyDestStarCell.Offset(j, 5).NumberFormat = "[h]:mm"
MyDestStarCell.Offset(j, 5) = Format(MySrcStartCell.Offset(i, 4), "0:") & Format(MySrcStartCell.Offset(i, 5), "00")
MyDestStarCell.Offset(j, 6) = MySrcStartCell.Offset(i, 11)
j = j + 1
End If
Next i
End SubAz összesítő munkalap tartalmát nem törli a makró, mert a korábbi kép alapján nem tudhattam, hogy az összesítő munkalapon vannak-e még más adatok is, ezért a makró futtatása előtt manuálisan töröld az összesítő munkalapon lévő adatokat.
-
válasz
bozsozso #14145 üzenetére
Remélhetőleg jól értettem és meg is felel (makró nélkül). Maradva a korábbi képednél, az alapján vannak a képletekben a hivatkozások. Ha nem jó cellára lenne a hivatkozás, akkor majd módosítod, ahogy megfelel.
Összesítő munkalap A9 képlete
=SZÖVEG(Jelenléti!$A$2;"éééé-hh-")&CSERE(Jelenléti!A24;HOSSZ(Jelenléti!A24);1;"")Összesítő munkalap E9 képlete
=SZÖVEG(Jelenléti!C24;"?0") &":" & SZÖVEG(Jelenléti!D24;"00")Összesítő munkalap F9 képlete
=SZÖVEG(Jelenléti!E24;"?0") &":" & SZÖVEG(Jelenléti!F24;"00")Összesítő munkalap G9 képlete
=Jelenléti!L24Az összes képlet másolható egérrel, ameddig szükséges
Nem tudom, hogy egyre gondoltunk-e, majd megnézed és írsz, ha valami nem kóser.
-
válasz
bozsozso #14142 üzenetére
Ez azért nagy segítség, mert szvsz a korábbi leírásod alapján ilyen felépítésű munkalapra nem gondoltam volna.
Ennek kivitelezéséhez alapvetően nem kellene makró, csak akkor ha a jelenléti munkalapban fontosak az üres sorok és az alsó munkalapban meg ne szerepeljenek.
Ha a jelenléti munkalapból mellőzhetőek az üres sorok vagy az alsó munkalapba meg bekerülhetnek az üres sorok, akkor nincs szükség makróra.
Akárhogy is, egy infóra viszont mindenképp szükség van, nevezetesen hogy melyik év, melyik hónapjáról van épp szó. (mert ezt nem látom a képen, csak azt, hogy a jelenléti munkalap A oszlopa funkcionál a napok jelzésére)
-
-
válasz
bozsozso #12687 üzenetére
Hát valami biztosan átkonvertálja a dátum formátumot, nyilván ez tény. Ha nem az OS, akkor csak a Word lehet. Indítsd el azt a Word-ot és manuálisan szúrj be egy dátumot Beszúrás/Dátum és idő és akkor meg kell jelennie egy ablaknak, hogy milyen formátumban, milyen nyelvnek megfelelően tegye. Add meg amit kell és kell lennie alapértelmezett gombnak is, azon katt.
Ha ezek után is gond lesz, akkor már passzolom.
-
-
-
-
válasz
bozsozso #12672 üzenetére
A másik gépen az OS területi beállításait(terület és nyelv) nézd meg, ott lehet a dátum formátum megváltoztatva (és lehet, hogy nem csak az, hanem pénznem stb stb)
Arra viszont ügyelj, hogy ez globális jellegű beállítás. Ha a másik OS alatt esetleg adatbázis-kezelő alkalmazásokat is futtatnak, akkor lehet, hogy nem véletlenül mások a területi beállítások. Ha így lenne, akkor akár az adatbázis progi működését is felboríthatod.
-
-
föccer
nagyúr
válasz
bozsozso #12187 üzenetére
Akkor egy olyan listát kell összeállítanod. ami az év összes dátumát tartalmazza a kezdő dátumtól a záró dátumig Kb 178 évet tudsz felvenni.
Csak győzd kikeresni az adott dátumot. Vagy a másik lehetőség, hogy ezen módszer után egy összefűz függvénnyel összerakod a teljes szöveget egy dátummá egy másik cellába.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
bozsozso #12183 üzenetére
A legegyszerűbb, ha írsz egy listát, amiben a hónapok szerepelnek, egyet amiben az évek, és egyet amiben a napok.. Majd kijelölöd a kívánt cellát (mondjuk az évekét), majd adatok menü->érvényesítés pontban a legördülőből kiválasztod a listát, és megadod a céltartományt, hogy honnan vegye az értékeket. (jelen esetben az évszámok listáját). Ugyan ezt elvégzed a másik két cellával is, és utána legördíthető menüből választhatod ki a szükséges adatokat és a cella azt az értéket fogja felvenni, ami ki van választva.
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ
üdv, föccer
-
mArZsi
tag
válasz
bozsozso #12123 üzenetére
Legegyszerűbb, ha megvan az összes sor, fogod, beírod az elsőnek, hogy "1." és lehúzod
Sorszámozósnak nem tudok jobbat, mint ami írtál.Valaki segítsen már ki ebben, legyen olyan szíves: (#12048)
Első része az érdekes! Mi a xarért a hivatkozás behívási képletét írja a cellába, miért nem maga a hivatkozott cella tartalmát?!?! -
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #11669 üzenetére
Alt+F11-gyel bejutsz a VB szerkesztőbe, bal oldalon kiválasztod a füzetedet, Insert menü, Module. A jobb oldalon kapott fehér lapra másolod.
Ha azt akarod, hogy a többi füzeted is elérje, a personal.xls-be másold be a kódot. Erről már többször volt szó itt a fórumon, keress rá a personal szóra.
Szerk.: megtalálod pl. a #6907-es hozzászólásban.
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #11666 üzenetére
Egy új függvény megoldja.
Function Eleje(cella As String)
Dim b%
For b% = Len(cella) To 1 Step -1
If Mid(cella, b%, 1) = " " Then
Eleje = Left(cella, b% - 1)
Exit Function
End If
Next
Eleje = "Nincs szóköz a hivatkozott cellában"
End FunctionA cellába ezt kell beírnod: =Eleje(A10) , persze csak akkor, ha az A10-ben van a szöveged, aminek az elejét akarod képezni a függvénnyel.
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #11150 üzenetére
Jó azt is tudni, hogy ha a hónapok lapjain azonos cellában van egy adat, amit az összegző lapon akarsz összesíteni, van rá egy egyszerű megoldás.
Pl. minden lap C35 cellájában van egy havi összesítő érték, akkor az összegző lapon az
=szum(Január:December!C35) képlet egy lépésben összegzi ezeket.
Csak arra vigyázz, hogy a Január és December lap közé ne keveredjen be oda nem tartozó lap.A szum helyett lehet átlag, min, max, stb függvény is.
-
-
cousin333
addikt
válasz
bozsozso #10912 üzenetére
Még egy javítás eszembe jutott. Ehelyett:
=HA(ÜRES(A1);"";SZUM(--($A$1:$A$10<=A1)-(ÜRES($A$1:$A$10))))
a C1 mezőbe kéne írni, hogy
=SZUM(--($A$1:$A$11=0)) vagy
=DARABÜRES($A$1:$A$11) ez volna a jobb, ha van ilyenedés akkor a B1-be mehet, hogy
=HA(A1=0;"";SZUM(--($A$1:$A$11<A1))-C$1)
majd értelemszerűen "lehúzni" függvényt a B oszlopban, ameddig kell.
Így a második $A$1:$A$11 tartományt nem kell minden egyes B-beli cellában kiszámolni.
-
cousin333
addikt
válasz
bozsozso #10904 üzenetére
Előrebocsátom, hogy létezhet ennél jobb megoldás, de most ez jutott eszembe. B1-be ezt kell írni:
=HA(ÜRES(A1);"";SZUM(--($A$1:$A$10>=A1)))
A képletet tömbképletként kell megadni,tehát nem Enterrel nyugtázandó, hanem Ctrl+Alt+Enterrel! Ezt a függvényt aztán le lehet húzni egészen B10-ig.
Itt azt kell látni, hogy az $A$1:$A$10 tartomány nem akkora, amennyi dátum jelenleg be van írva, hanem nagyobb, hogy a jövőbeli elemek is beférjenek (vagy valami ofszetes számolgatós függvény is kell bele, ami utánaállítja, de ez szerintem már nem túl gazdaságos).
A fenti függvény a legfrissebb dátumnak adja a legkisebb sorszámot. Ha fordítva kell, akkor arra is van megoldás, ami nálam még rondábbra sikerült:
=HA(ÜRES(A1);"";SZUM(--($A$1:$A$10<=A1))-SZUM(--(ÜRES($A$1:$A$10))))
B változat összevonva a két szummát:
=HA(ÜRES(A1);"";SZUM(--($A$1:$A$10<=A1)-(ÜRES($A$1:$A$10))))
C változat (2010-ben van ilyen függvény, a többit nem tudom):
=HA(ÜRES(A1);"";SZUM(--($A$1:$A$10<=A1))-DARABÜRES($A$1:$A$10))
föccer: Az úgy natúrban kevés lesz...
-
föccer
nagyúr
válasz
bozsozso #10904 üzenetére
Most nincs előttem excel, de ha jól emlékszem, akkor a darab függvény pont az ilyenekre szolgál.
B1-be:
=darab(A$1:A1)Ezt lehúzod a kérdéses mélységig. Lehet hogy nem darab, hanem a darabteli kell, vagy valami ilyesmi a kutya ott van elásva, hogy a tartomány paramétert (A$1:A1)-ként kezd megadni, így mindig az A1 sortól fogja kezdeni és mindig az adott sorig fog tartani.
üdv, föccer
-
válasz
bozsozso #9961 üzenetére
Nem tudom, ha tudnám megírnám. (Visszaolvasva, ha minden úgy van ahogy írtad, akkor működnie kellene)
PetX
Word körlevélben használsz adatfájlként excel táblázatot, ok.1. A wordben használt sablonról van szó? (ha igen, akkor sem mész vele semmire)
2. A word körlevélben is meg kell formázni az adott mezőt, pl így
{MERGEFIELD Mező neve \# "0,00"} -
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #9955 üzenetére
Ez egy szükség-megoldás, de attól még az Excel hibája nem szűnt meg.
A ciklus lelassítja a futást, nálam több nagy területről van szó.Próbálgattam, hogy makróból az irányított beillesztéssel történő felszorzást elvégzi, csak éppen a területet cellánként le kell enterezni (!)
Ez persze nem megoldás. Gondoltam, hogy a felszorzás után ugyanarra a területre nyomok egy Paste:=xlValues-t, de az sem javított rajta.A 2007-ből már kiirtották ezt a hibát – tettek helyette egyebet.
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #9940 üzenetére
Fogalmam sincs. Mostanában jártam én is így. Az eredeti, szöveg formátumú számok tizedes elválasztója pont volt, azokat makróval kicseréltettem vesszőre, ezután jött volna az irányított beillesztés. Ez már nem jött össze.
Addig írtam meg, hogy egy változóba bevettem az 1-et, kijelöltem a nem összefüggő területeket, és egy üzenetet küldtem, hogy illessze be irányítottan, szorzásként.
-
perfag
aktív tag
válasz
bozsozso #9930 üzenetére
Hmm, nem értem. "Szöveg formátumot szeretnék számmá alakítani makróval." A makróban akarsz vele számolni, vagy vissza akarod írni az eredményt egy cellába?
Makróban a Val () függvénnyel lehet szöveget számmá alakítani.
b = Val(Range("A1"))
Elvileg. Mert a szövegben tizedes pontot kell használni, nem tizedes vesszőt. Meg lehet kerülni egy vesszőfigyelő makróval, ami kicseréli pontra az elválasztót. A VBA Súgó szerint viszont CDbl függvényt kell az internacionalistáknak használniuk. -
perfag
aktív tag
válasz
bozsozso #9924 üzenetére
Miért ne működne? Ha jól emlékszem az Excel 95-ről Excel 97-re átállásnál volt egy nagyon jelentős váltás a VBA objektum modelljében, azóta olyan nagy dolgok nem történtek, az egyik verzióban megírt makró fut a másikban is. Majdnem azt mondtam miért nincs kéznél egy portable Excel 2003-od, de mióta áttértem Win7-re nekem sincs
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #9901 üzenetére
Ez az új a Munka2 lapon a B oszlopba írja a Munka1 H oszlopát, és a C-be az I-t.
Sub Összegzés()
Dim usorA As Long, usorT As Long, usor2A As Long
Sheets("Munka1").Select
usorA = Range("A1").End(xlDown).Row 'Alsó sor a Munka1 lapon
'Irányított szűrés egyedi ('A' oszlop) értékekre a T1-be
Range("A1:A" & usorA).AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CopyToRange:=Range("T1"), Unique:=True
'Alsó sor a T oszlopban
usorT = Range("T1").End(xlDown).Row
'Első üres sor a Munka2 lap A oszlopában
usor2A = Sheets("Munka2").Range("A5000").End(xlUp).Row + 1
'Munka1 T oszlopának másolása a Munka2 A oszlopába
Range("T2:T" & usorT).Copy Sheets("Munka2").Range("A" & usor2A)
Sheets("Munka2").Select 'Szumha képlet a Munka2!B-be
usorA = Range("A1000").End(xlUp).Row
Range("B2:B" & usorA).Select
Selection = "=SUMIF(Munka1!A:A,Munka2!A2,Munka1!B:B)"
Range("C2:C" & usorA) = "=VLOOKUP(A2:A" & usorA & ",Munka1!A:I,8,0)"
Range("D2:D" & usorA) = "=VLOOKUP(A2:A" & usorA & ",Munka1!A:I,9,0)"
Range("A:D").Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues
Application.CutCopyMode = False
Cells(2, 1).Select
'Munka1!T oszlop törlése
Sheets("Munka1").Columns(20).Delete
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #9825 üzenetére
Igazad van, elfelejtettem, hogy a képletek beírásához nem jelöltem ki a B oszlop tartományát. Bemásolom a teljes makrót.
Sub Összegzés()
Dim usorA As Long, usorG As Long, usor2A As Long
Sheets("Munka1").Select
'Irányított szűrés egyedi ('A' oszlop) értékekre a G1-be
CopyToRange:=Range("G1"), Unique:=True
'Alsó sor a G oszlopban
usorG = Range("G1").End(xlDown).Row
'Munka1 G oszlopának másolása a Munka2 A oszlopába
Range("G2:G" & usorG).Copy Sheets("Munka2").Range("A" & usor2A)
Sheets("Munka2").Select
'Szumha képlet a Munka2!B-be
Range("B2:B" & Range("A5000").End(xlUp).Row).Select
Selection = "=SUMIF(Munka1!A:A,Munka2!A2,Munka1!B:B)"
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues
Cells(2, 1).Select
'Munka1!G törlése
Sheets("Munka1").Columns(7).Delete
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #9806 üzenetére
Nálam nem a kívánt eredmény jött ki Bugizozi makrójával. Egy kicsit módosítottam rajta, és megjegyzéseket tettem bele.
Sub Összegzés()
Dim usorA As Long, usorG As Long, usor2A As Long
Sheets("Munka1").Select
'Irányított szűrés egyedi ('A' oszlop) értékekre a G1-be
CopyToRange:=Range("G1"), Unique:=True
'Alsó sor a G oszlopban
usorG = Range("G1").End(xlDown).Row
'Munka1 G oszlopának másolása a Munka2 A oszlopába
Range("G2:G" & usorG).Copy Sheets("Munka2").Range("A" & usor2A)
Sheets("Munka2").Select
'Szumha képlet a Munka2!B-be
Range("B2:B" & Range("A5000").End(xlUp).Row) = _
"=SUMIF(Munka1!A:A,Munka2!A2,Munka1!B:B)"
Cells(2, 1).Select
'Munka1!G törlése
Sheets("Munka1").Columns(7).Delete
End Sub -
bugizozi
őstag
válasz
bozsozso #9806 üzenetére
Helló!
Sub valami()
ucsoB = Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
Sheets("Munka1").Range("B1:B" & ucsoB).AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, CopyToRange:=Sheets("Munka1").Range("G1"), Unique:=True
ucsoG = Cells(Rows.Count, "G").End(xlUp).Row
Sheets("Munka1").Range("G1:G" & ucsoG).Select
Selection.Copy
Sheets("Munka2").Select
Range("B4").Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Sheets("Munka1").Select
Sheets("Munka1").Range("G1:G" & ucsoG).ClearContents
Sheets("Munka2").Select
ucsoB2 = Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
Range("B5:B" & ucsoB2).Select
Selection.Sort Key1:=Range("B5"), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, DataOption1:=xlSortNormal
For i = 5 To ucsoB2
Sheets("Munka2").Range("C" & i).Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=SUMIF(Munka1!R2C2:R" & ucsoB & "C2,RC[-1],Munka1!R2C3:R" & ucsoB & "C3)"
Next i
End SubA kódot lefuttatva a Munka1 lapon lévő adatokból:
Ezt kreálja a Munka2 lapra:
Remélem jól értettem és rendben műxik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest