Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Tömbnél hosszan lehet legírni a folyamatot, de néhány kattintással megoldható.
Elkészítettem 3 oszlopra egyenként a 3 kimutatást, mindenhol 2 oszlopom lett, ahol az első magát a számot, a másik a hozzá tartozó darabszámot tartalmazza.
A 3 kimutatás 2-2 oszlopát egymás alá másoltam értékként egy lap D-E oszlopába, D2-től kezdődően (az első sorba címet írtam), rendeztem az adatokat a D oszlop szerint emelkedő sorrendbe. F2 képlete: =D2, F3 képlete: =HA(D3=D2;F2+E3;E3). Ezt lemásoltam, a képletek helyére bemásoltam az értéküket (irányított beillesztés).
Rendeztem az adatokat. Első kulcs a D oszlop emelkedő, második az F oszlop, csökkenő sorrend.
Tettem a D oszlopra egy irányított szűrőt, más helyre, csak az egyedi rekordokat jelenítse meg, más helyre másolja, nálam a H1-be. Az I2 képlete: =FKERES(H2;D:F;3;0)
Most már csak a H:I területet kell rendezni az I szerint csökkenő sorrendbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50