Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Tömbnél hosszan lehet legírni a folyamatot, de néhány kattintással megoldható.
Elkészítettem 3 oszlopra egyenként a 3 kimutatást, mindenhol 2 oszlopom lett, ahol az első magát a számot, a másik a hozzá tartozó darabszámot tartalmazza.
A 3 kimutatás 2-2 oszlopát egymás alá másoltam értékként egy lap D-E oszlopába, D2-től kezdődően (az első sorba címet írtam), rendeztem az adatokat a D oszlop szerint emelkedő sorrendbe. F2 képlete: =D2, F3 képlete: =HA(D3=D2;F2+E3;E3). Ezt lemásoltam, a képletek helyére bemásoltam az értéküket (irányított beillesztés).
Rendeztem az adatokat. Első kulcs a D oszlop emelkedő, második az F oszlop, csökkenő sorrend.
Tettem a D oszlopra egy irányított szűrőt, más helyre, csak az egyedi rekordokat jelenítse meg, más helyre másolja, nálam a H1-be. Az I2 képlete: =FKERES(H2;D:F;3;0)
Most már csak a H:I területet kell rendezni az I szerint csökkenő sorrendbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Licencek
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50