- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
Delila_1 #4328 üzenetére
Azt hiszem aza a baj, hogy én a digramot nem adattartománnyal adtam meg, hanem egyenként kattintgattam az "Y és X" értékeket, amik szét vannak sorba. Tehát minden kattintásom "címe" tartalmazza a lap nevét. Azt hiszem úgy lehetne csak megoldani, hogy képlettel egy egybefüggő oszlopba rendezem az adatokat és csak ezt a tömböt másolgatom lapról lapra, meg a diagramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest