Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát, akkor ez egy elég súlyos hibája az excelnek szerintem. Mert ha én akarom, akkor miért nem tehetem meg, hogy ne nyúljon hozzá? Programozásban simán ki lehet hagyni az else ágat, itt miért nem?
Na mindegy, megoldottam úgy, hogy önmagára mutat. Így mondjuk minden indításkor elkezdi mondani a marhaságait, hogy mennyire rossz egy így, de nem érdekel, mert legalább azt csinálja, amit akarok.
Remélem, te is érzed, hogy itt az excel a hibás, mert nekem teljesen logikus igényem van arra, hogy kihagyhassam az else ágat, csak éppen nem tehetem meg, mert a készítők erre nem gondoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Honda topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50