Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
lenne egy kérdésem. Már több képlettel is próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült.
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:Állapítsa meg az eladásokból, hogy melyik fajta csokor a legkelendőbb!
Van egy oszlop, ahol fel vannak sorolva az eladott csokrok, mindegyik név szerint.KÉP1 (A kijelölt oszlop tartalmazza az eladott csokrokat. Ebből DARABTELIvel ki lett számolva, melyik csokorból mennyi kelt el. Utána ezzel a függvénnyel próbálkoztam, hogy megadja, melyik/melyek a leggyakoribb csokrok KÉP2:
=INDEX(D3: D37;MÓDUSZ(HOL.VAN(D3: D37;0)))
(Az első képen látszik, a D3;D37 jelenti nálam az eladott csokrokat.) Viszont valami hiányzik neki. Melyik képlettel kéne számoljak, hogy megadja névvel (és akár számmal együtt is), hogy melyik csokorból kelt el a legtöbb? (2013-as Excelem van, ha ez számít.)Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:
Fferi50