- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Nem egészen excel, de talán mindkettő progiban lehetetlen a dolog: egy cellában lehet több érték? (most éppen SPSS-ben kellene, de excelben is érdekelne)
egy cellában jelenleg van több érték vesszővel elválasztva. Ezekkel jó lenne dolgozni, de nem megy, le kellett szűrni mindent. Ezért lenne jó, ha lehetne egy cellában több értékből dolgozni, de szerintem nem lehet.
Ha viszont nem lehet, akkor lenne még egy kérdés:Adott egy cella, benne mondjuk 5 értékkel: "a,b,c,d,e" Ezeket akkor 5 oszlopba kellene szétszórni úgy hogy minden oszlopban csak 1 legyen. Az sem ártana, ha az a 1-es, a b2-es stb szám lenne inkább.
Van erre valami automata módszer? Én nem találtam sajnos, pedig nagyon fontos lenne. Ha tud valaki valamit akkor előre köszönöm.
( eleve úgy kellett volna felvinni az adatokat, de már így van és igen sok van belőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest