Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok, megint elakadtam.
Van egy oszlopom, amiben sok betű szerepel, (a,b,c,d,e,f, és a,b,d,e ésa,b,c,d,e,g stb.)
Azt kellene kiíratnom egy cellában, hogy hány sorban van a,b,d,e betű, de nem csak ebben a felállásban, hanem olyan is amiben pl a,b,c,d,e van stb. Próbáltam a DARABHATÖBB függvénnyel, de ha a kritériummezőnek mindig megadot az adott tartományt és beírom az értékeket akkor ha egy értéknél többet adok, akkor 0 eredményt kapok. A DARABTELI-vel pedig csak egyet tudok számolni. Vagy lehet többet is azzal?
Vagy mivel számoljam meg a sorokat?
Másik: nem vállal valaki szerény juttatás fejében egy két statisztikai számítást megadott táblából? (varianciaanalízis - ANOVA, T-próba, esetleg khi-négyzet.) Van egy táblázat, és próbálok kérdéseket kitalálni amik erre jók lennének de nem jutok egyről kettőre, és a páromnak ez nagyon kellene a suliba. Egyszerűen nem tudom megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50