-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mag
senior tag
Ismerős, vittem árut a T*sco-ba én is, de szerencsére nem magába az áruházba hanem a kis boltok egyikébe előre.
M*TRO még nagyon tré, de oda szerencsére nem kellett menni.Volt viszon C*RA,az még über suxx, hogy utálltan,és a Sp*r-ok, fuuuj sok ingyenélő és egész nap heréző aruátvevő,hogy rühellem öket!
De mesélek jo sztorikat hogyan szopatták meg öket:
-vadi uj flat TV helyett a dobozban egy régi videoton
-autos erösitö helyett vaslemezek a dogozokban
-mifi hifi helyett cserép
a többi sztori nem jut eszembe -
Mag
senior tag
Amugy nekem soha sem volt szivem igy huzatni egy ilyen autót.Csak szépen komótosan, én azzal mindenhol 80al mentem, az M1-M7 bevezetőn,és a vasuti átjárokban is ,és ahol ki volt téve a 30 as tábla ,ott is 80-al mentem.
Egyszer mentem vele 120 at, mert felidegesitett a fönök,de én mindig vigyáztam rá. -
Mag
senior tag
Hát igen és is szerettem,én azon tanultam vezetni .Kábé 2000km et vezettem(Skoda S100-KisPolák) előtte elteltt másfél év alatt .
Pár adat rola'94 -es Maxi-3,5 Tonna . volt benne 420.ezer km , 2.4 szivodizel=üresen nem tudtam lenyomni vele egy
2(!!!)ütemü Trabantot:3-dikban padlo,és ugy gyorsult a Trabi-(2ütemü!!!!) mint én, szoval gyenge volt mint a menyesszonyfing,de szervo kormány volt rajta,és imádtam, amikor kiléptem arrol a helyről és le kellett adni Isten bizony sírtam nem is kicsit, ugy sajnáltam .
Most egy '91 es Ford Escorrtal (1.8D) járok, de az egy rakás fos ahhoz képest,kicsit jobban megy ,de a Boxer százszor jobb volt !
Élljen a francia autoipar !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest