Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt kérdezz tovább ezt zárom.
-
djculture
félisten
Szerintem everestbe nem volt még ilyen, legalább is nem rémlik. Ott csak riportokat lehettt készíteni csak. Azt sehogy nem lehet beállitani, mikor elég akkor manuálisan kiveszed a pipát a szenzor értékek naplózása fileba elől.
Ja szerintem a proci, azt gyanítom hogy beragad az energia takarékos üzemmódban a legalacsonyabb szorzón.
-
Blade468
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan fél éve küzdök egy elcseszett problémával. 25 millió fórumra írtam, eddig senki nem tudott segíteni. Az a helyzet, hogy fél éve jelentkezett először az, hogy a gépemen minden ok nélkül az összes játék belassul, egészen addig, amíg újra nem indítom. Szóval játszok valamivel, stabil 60 FPS, kilépek, netezek egy kicsit, és amikor újra játszanék, minden egyes játék 9 FPS-en van! A videókártyám onnantól maxon dolgozik, amíg újra nem indítom a gépet. A processzor és a RAM használtsága egyáltalán nem nőtt meg. Azóta 2x telepítettem újra a gépet, legfrissebb drivereket húztam rá, de semmi változás. Azt hittem eddig, hogy a flash playerrel van gond, ezért feltettem egy régebbi verziót, 2 hétig nem volt semmi baj, de amint elkezdtem Football Managarezni újra előjött. Játék közben eddig csak kettőnél jött elő, az a már előbb említett Football Manager és a Minecraft. Na most ez a két játék elég erős processzor igénnyel van megáldva, de nem tudom, hogy más összefüggés miben van. A procim egy Intel Quad Core (4 mag) 2,3 ghz-es típus. 4 GB RAM-mal rendelkezek, és egy GeForce GTX 550 Ti 1gb videókártyával.
Ötletem nincs, hogy mit kéne megpróbálnom, esetleg a videókártyával van a baj? De akkor hogy van az, hogy hetekig rendesen működik, aztán meg újra szarakszik?
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, vagy csak megpróbálná...Tisztelettel, Blade
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest