- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
Blade468
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan fél éve küzdök egy elcseszett problémával. 25 millió fórumra írtam, eddig senki nem tudott segíteni. Az a helyzet, hogy fél éve jelentkezett először az, hogy a gépemen minden ok nélkül az összes játék belassul, egészen addig, amíg újra nem indítom. Szóval játszok valamivel, stabil 60 FPS, kilépek, netezek egy kicsit, és amikor újra játszanék, minden egyes játék 9 FPS-en van! A videókártyám onnantól maxon dolgozik, amíg újra nem indítom a gépet. A processzor és a RAM használtsága egyáltalán nem nőtt meg. Azóta 2x telepítettem újra a gépet, legfrissebb drivereket húztam rá, de semmi változás. Azt hittem eddig, hogy a flash playerrel van gond, ezért feltettem egy régebbi verziót, 2 hétig nem volt semmi baj, de amint elkezdtem Football Managarezni újra előjött. Játék közben eddig csak kettőnél jött elő, az a már előbb említett Football Manager és a Minecraft. Na most ez a két játék elég erős processzor igénnyel van megáldva, de nem tudom, hogy más összefüggés miben van. A procim egy Intel Quad Core (4 mag) 2,3 ghz-es típus. 4 GB RAM-mal rendelkezek, és egy GeForce GTX 550 Ti 1gb videókártyával.
Ötletem nincs, hogy mit kéne megpróbálnom, esetleg a videókártyával van a baj? De akkor hogy van az, hogy hetekig rendesen működik, aztán meg újra szarakszik?
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, vagy csak megpróbálná...Tisztelettel, Blade
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest