- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Nekem behozza, de kéri hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot, kényszerített leállítás után is ugyan ez van.
Fizetni még attól lehet a kártyával hogy nincs neted, 10 alkalom jónak kell lennie, nyilván mobilnet nélkül a parkolás és a többi adatkapcsolatot igénylő dolog nem fog menni. -
viktorhu
veterán
Nem lehet az ujjlenyomat-olvasóval felébreszteni? Én felkapom a telefont vagy kiveszem a zsebemből, és ahogy a kezembe veszem, pont ott van a mutatóujjam, ahol a leolvasó - csak odaérintem, és fel is ébred a telefon. Ugyanazzal a mozdulattal, ahogy a zsebemből kiveszem a mobilt.
-
PistiSan
addikt
K&H Appban meg tudod adni, hogy akarsz e gyorfizetéssel fizetni, ha igen, akkor megy bekapcsolt képernyő mellett is, ha kikapcsolod ezt, akkor fel kell oldani a telefont, belépni az appba, megadni a pin kódót, és utána tudsz fizetni.
Nem beszélve a dombornyomott kártyákról, ahol kb. a júzerek 99 százaléka rajt hagyja a CVC kódot a hátulján.
Maestro kártyám van, bele van nyomva a szám, nem tudom lekaparni sérülés nélkül a kártyáról a CVC számot. -
-
PistiSan
addikt
Így fejlesszenek appot a bankok, nekem meg pont az nem tetszik a K&H Mobiltárca appjában, hogy simán felébresztett kijelzővel is lehet vele fizetni, nem kell feloldani a képernyőt sem, 5000ft-ig megy így, utána pin kód kell neki. (vagy előre kitöltöd a telefonon, akkor már a terminálnál nem kell)
-
fil
őstag
Hát akkor ezért sokallom én.
A CIB-nél (Online számla) havi 345 Ft a számlavezetés. Viszont minden belföldi utalás ingyenes ,minden csoportos beszedés ingyenes - ezekből sok van - ,ingyenes a net bank, a telebank, a mobilbank. Ez független attól ,hogy magnifica (prémium) ügyfél vagy ,vagy sem.
Az MKB-nál a digit@ll csomag hasonló. Ott nincs egyáltalán számlavezetési díj (kártya ,virtuális kártya ,net bank, mobil bank, tele bank ingyenes) utalni meg nem onnan kell...
A Budapest Banknál meg van számlavezetési díj meg mobilbank díj ,de ott a vásárlások utáni visszatérítés ezt sokszorosan fedezi.
Lehet ,hogy vannak olyan szolgáltatások ,amiben mások jobbak ,de nekem ezek felölelik a leggyakoribbakat.[ Szerkesztve ]
-
Zugi
aktív tag
Én is most olvastam a megérkezett emailt, így most már csak azért is meg akarom ismerni az egészet, így pár dolgot még nem értek. Egyik a használatának költségeiről egy szót sem ír, akkor az honnan tudható meg pontosan?
A másik pedig, hogy nem OTP-s bankkártya használatakor miképp megy a "Simple kártyára" való feltöltés? Az akkor egy sima online bankkártyás fizetés a megadott kártyáról, vagy hogy? Utána pedig ha fizetek nfc-s módon az így feltöltött Simple egyenlegemről, az minek fog számítani? Eredeti bankkártya használatomként regisztrálják és akkor pl. az eredeti kártyakiadó banktól is kapok adott esetben sms értesítést? (hitelkártya esetén ugyanis a visszatérítések mértéke miatt nem mindegy, hogy milyen típusú boltban fizetek a kártyával), vagy pedig az eredeti bankomnál az eredeti bankkártyámon csak egy nagyobb összegű fizetési tranzakciónak számít az amit a Simple-nek fizettem ki egy összegben?és ami gáz:
- külföldön nem használható (ez egyébként az OTP kártyásoknál is igaz a Simple használata esetén??)
- 5000 Ft felett régebbi paypass olvasókkal nem használható[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Én fizettem sokszor annak idején sima mágnescsíkos maestroval, szóval nem kell a dombornyomott a nemzetköziséghez. Ha viszont nem lehet paypassozni külföldön, az megint nem a dombornyomás hiánya miatt van. Sajnos a hitelkártyám nem paypassos, csak a debit, így kevés vásárlási tapasztalatom van paypass-szal, de tény, hogy tegnapelőtt Bulgáriában nem sikerült a fizetés erintéssel (kapcsolathibát adott a terminál), de az meg nem a paypass hibája lehetett, hanem a bolgár infrastruktúráé.
-
Andralin
aktív tag
Mi lesz most az irány?
Pl. felkeresed a Gránit Bankot és nyitsz egy Gránit Digitális számlát.Én is OTP-s vagyok, de mivel még szeptemberben az OTP nulla konkrétumot tudott mondani arról, hogy mikor lehet majd ismét regisztrálni a Mobiltárca szolgáltatásra, azzal a lendülettel indítottam is a számlanyitást a Gránitnál.
Nem bántam meg, azóta is teljes megelégedéssel használom a mobilos fizetést.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!