Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha hülyeséget kérdezek, de annyira nem vagyok otthon NFC-s fizetéssel kapcsolatban.
Samsung J3-as telefont használtam simple alkalmazással NFC-s fizetéssel és tökéletesen működött. Le kellett cserélnem a telefont és ebben sajnos nincs NFC chip viszont kinéztem a most megjelenőben lévő Xiaomi Mi Band 3-as okoskarkötőt aminek az NFC-s változata szeptemberben jelenik meg.
Az lenne a kérdésem, hogy nálunk a telefonnal össze párosítva működhet vele az NFC-s fizetés, vagy ez csak az én agyrémem és felejtsem el? (Nem tudom milyen technológiai korlátok lehetnek.) Fórumokon olvastam, hogy Kínán kívül nem biztos, hogy működni fog stb. mert akkor teljesen fölösleges várnom rá szeptemberig.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest