Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz csuvicsuva #138365 üzenetére

    De az is milyen fincsi már, hogy divat lett Ákost utálni, meg lenézni, mert klasszikus nézeteket vall? Engem nem érdekel melyik párttal szimpatizál, de sok évtizedes munkásságot a szőnyeg alá söpörni, meg összemosni ezt minden áron a politikával annak ciki, aki így tesz. Idehaza még nem elég erős a cancel culture, de az amcsiknál már rég a Wallmartba se engednék be :DDD

    Orwellel kapcsolatban annyit, hogy attól, hogy elolvastatod a néppel, attól még nem fog változtatni. A világ egyre inkább úgy rendezkedik be, hogy félj valamitől és erre a félelemre alapozva mondj le a magánszférát illető jogaid javáról.
    Mondjuk az a vicc, hogy nekem életem eddigi legcsodásabb szakasza akkor volt, amikor covid lockdown volt. Drámaian kevesebb autó, embert mutatóba láttam és szétcsatangoltam magam a környékbeli erdőkben, idő is mindenre jobban volt. Hál' égnek az akkor kényszerű home office azóta kvázi állandósult, van, hogy fél évig nem járok a melóhelyem környékén.

    Azt részemről mindig nagyra tartottam, aki korosabb fejjel képes az ifjúkori hibákon köszörülni, nem sokan képesek erre :R

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák