- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Kylesa #154216 üzenetére
Lehetséges, hogy nálam van a bibi, de ahogy kicsit utánaolvastam, eléggé megszokott probléma. Mondjuk valami grafikai beállítást biztos minden alkalommal változtattam, kísérletezgettem, hogy a legszebb, hogy fut a legjobban, tehát olyan nem volt, hogy semmihez sem nyúltam és úgy indítottam újra, de ennek még nem kéne full újra triggerelnie a shader preloadot, azt hiszem.
Gamepass-os, verza, lehet, hogy az is gond.
-
i2k
őstag
válasz
Kylesa #154200 üzenetére
Végigküzdöttem magam, az animés klisék ellenére (400+ anime sorozat megnézése után talán mondhatok ilyesmit) --- nyomi életunt tiniből istenkirály adottságú megmentő, akibe mindenki belezúg, még az addig introvertáltak is (a loli jófej volt) ---, de a vége felé már a falat kapartam.
-
i2k
őstag
válasz
Kylesa #154111 üzenetére
MOD - természetesen - van rá, de ja, amúgy nem lehet.
"Shepard: default Mshep, colonist, ruthless, vanguard, renegon This is a modded romance because you cannot romance Kaidan in ME1 as Mshep (only in ME3). Why? Because of BioWare -_- Played on PC and quite heavily modded. Includes relevant cutscenes and some comments during the missions/in the Citadel 'cause let's be real Kaidan can be hilarious."
-
i2k
őstag
válasz
Kylesa #154107 üzenetére
Liarát
- s csak videós okosság révén tudtam meg, hogy mit rontottam el.túl későn mentettem meg, nem maradt idő
Ráadásul a 2. végigjátszás során (1-nél ugye semmivel sem foglalkoztam, azt se tudtam, van románc > nem röhög) próbáltam
. Azt meg ugye nem lehet.mindegyikkel -
FunPro
őstag
válasz
Kylesa #154107 üzenetére
Én nemrég vittem végig újra a trilógiát, de egy valamire nem tudtam rájönni.
Kaidan a me3-ra lett homi vagy már az elején is az volt? Nekem nem rémlik semmi az 1-ből, ami erre utalna. A 2-ben alig szerepel, a 3-ban pedig már kb. csak ez az egy dolog alkotja a személyiségét. Így egymás után darálva a részeket azért érződik, hogy a 3 már más szellemiséggel készült.
-
i2k
őstag
válasz
Kylesa #152604 üzenetére
[link] - Oblivion Leak Reveals ‘Remastered’ Title, Upgrades, and Deluxe Edition
"Minutes ago, images were uploaded and circulated on social media showcasing alleged shots of Oblivion ‘Remastered’ – not Oblivion ‘Remake’."
Szóval a kamu leaker tényleg kamu dolgokat hintett, amikor UE5-ös Remake-ről szösulözött.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Kylesa #148813 üzenetére
Ez esetben bocsánat a spoilerek miatt! Sajnos már jóval idő előtt le lett lőve, hogy ki/milyen formában tér vissza.
Ettől függetlenül akadnak benne meglepetések még, de nagy dolgokra nem kell számítani. Azt is mondhatnám, hogy ezt a visszatérősdit / történeti csavarokat az Inquisition sokkal jobban csinálta anno, de azt ugye egy merőben más BioWare készítette még.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest