Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#79621120 #82714 üzenetére
Pl. én. Szeretem az új dolgokat, és ha tetszik, miért ne. Windows 7-em egy évig volt, a régi gépemre nem tettem volna fel, a Windows 8-ra kb. 3-4 hónapos korában tértem át, a 8.1-et csak azért nem a Dreamspark-ra kerüléskor telepítettem, mert nem volt időm, így csúszott 2-3 hetet. Egy rövid kört már futottam Hyper-V alatt a Windows 10-el, a felület majdnem Win7-es, de alatta a jóval korszerűbb Win8 megy, mi okom lenne halogatni? Pláne, ha ingyen megtehetem (legálisan). És megteheti más is ingyen, mégha nem is legálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest