- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
válasz
dejaris #48766 üzenetére
Akkor sem értékelem a humort, amikor végig kell néznem, hogy elúszik amire vártam és semmit sem tudok tenni. Kib*szott dühös vagyok és Support persze majd 3 hét múlva benyögi, hogy ennyi sosem volt a BTA, mint amennyit fizettem.
Én meg még mindig $21 kapok, nem frissítés kérdése, leakadt az oldal. Minden böngészőből $21 a minimumom.
-
törölt tag
válasz
dejaris #48598 üzenetére
Q: Do you have the source code to KaM TSK or TPR?
" No we don’t, the original source code has never been released. We have rewritten the entire game engine from scratch. "
In order to play the KaM Remake you are required to have Knights and Merchants: The Peasants Rebellion installed. You will not be able to install the KaM Remake without it.
Szükség van az eredeti játékra .
-
EczkE
veterán
-
ayo
veterán
válasz
dejaris #48395 üzenetére
HS sztem nagyon jol meg van csinalva eteren is. penzert vehetsz konyvet ami 5 random kartyat ad. na most naponta 1-2 konyvet konnyen ki lehet szedni keves jatekidovel is. egy konyv ara 100 gold vagy 1.3? euro kornyeke. ha vasarolsz az is random ha goldert.
jo a matchmaking is szoval folyamatosan izgalmas meccseket lehet tolni akar egy basic pakkal is amelyben semmi extra nincs. en se vagyok ezeknek a hive, de nekem is meglepo volt - annyira hogy most lesz 2? hete hogy folyamatosan tolom -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dejaris #48257 üzenetére
Engem te ne szánalmasozz, ki vagy te?
Eyesis: teljesen korrekt hogy negatívan diszkriminaljuk azokat akik korabban mar beszerezték valamelyiket.
Ennek örömére megy minden a charity-re amig ezt csinaljak.
maddionmax: ennyi. Viszont szerencsére vannak akik nem kussban nyelnek egyet hanem szoltak nekik - olvasgass közösségi oldalakat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dejaris #48253 üzenetére
Bocsi, de effektíve én a bundle árának a többszörösét kifizettem egyes bundléban szereplő játékokra, akkor már miért ne kapnék azokból ami megvan egy "értéktelen" kulcsot? Mivel ugye akkor a dev már megkapta amit akart a bundle arabol...
Igen jól mondod, a pofátlanságnak és a pénzéhségnek nincs határa. És mellékesen szólok, hogy akkor TE is áthágod a feltételeket amikor nem csak a SAJÁT steam accountodra aktiválsz hanem 2-3 másikra.... bocsika.
HiB meg amugy is mindig a charity-ről szólt, erre biztattak, akkor ezentúl csak arra adok és erre biztatok masokat is. BOCSI.
-
Arkennys
addikt
válasz
dejaris #47411 üzenetére
Most nem azért, de csak én fogtam fel máshogy, amit írt?
Miért muszáj kötekedni?
Valóban, mást vártunk, én legalábbis azt, hogy lesz benne, ami érdekel. Nem lett. Nem az új batmant vártam bele minimum, de tény, csalódtam. Amiatt, hogy egyik sem nekem való-nekem tetsző. Mindenki ízlését nem találhatják el, nem is kell. De ettől függetlenül én is elmondom, hogy ez az én szemszögemből nagyon silánynak tűnik szintén. Most ez asztalverésnek számít máris? Mert akkor bizony valami baj van.
-
ayo
veterán
válasz
dejaris #46346 üzenetére
ha nem lennek lelkes akkor szerintem reg abbahagytam volna a blogolast
sajna kifutottam a szerk idobol.
Papers, Please beta itt toltheto ingyen (PC / MAC)
-
ayo
veterán
válasz
dejaris #46343 üzenetére
nem kell ram hallgatni ott a demo kiprobalod ahogy irtam.
szerk.: nem sertodes, de tenyleg nem kell ram hallgatni mert ezek mindig szemelyes velemenyek. szerencsere van beta belole amit mindenki ki tud probalni viszont egy kep v video nem hiszem hogy atadna ennek a jateknak a hangulatat. nekem is el kellett kezdeni hogy egyaltan megertsem az egeszet
-
törölt tag
válasz
dejaris #45519 üzenetére
Majd tesztelik azok akik megveszik (mint mindig). Vagy azt hitted, hogy majd beta alatt letesztelnek mindent es start-nal full hibatlanul megy majd minden? Haha
Lesz egy nagy Patch start-nal amire volt ido azt kijavitottak/optimalizaltak de nem a beta-val fognak ezzel elso sorban foglalkozni. Mivel az is lehet, hogy a beta egy annyira regebbi build, hogy mar az is problemas lenne, hogy ebbe belenyuljanak.
Az mar mas kerdes, hogy az EA teljesen maskeppen csinalja a beta-val kapcsolatos dolgait mint a legtobb online jatek eseteben ez lathato. -
-
törölt tag
válasz
dejaris #43455 üzenetére
Jajjmar. Miert neked kell mindre egybol ugrani ha van valami? Ha Off a tema vagy valami nem idevalo dolog van akkor te egybol a legnagyobb reszet veszed ki a dolognak. (minden bantas-rosszindulat nelkul irom most ezt)
(#43456) bullseye:
Mas megoldasra nem tudok gondolni.
De ha tenyleg igy lenne (OFF)(ami soha nem fog kiderulni es igazabol senkit nem is erdekel)(/OFF) akkor azok is bunreszesek lennenek akik megveszik
(#43458) Wizard of Oz:
A Fear Pack csak szerintem lett egy kicsit draga? -
törölt tag
válasz
dejaris #43313 üzenetére
Mert mint tudjuk itt a fórumon biztosan mindenkinek van egy hamis amerikai vagy braziliai lakcíme , esetleg az IP címe szerint oroszországban vagy ukrajnában lakik , ezért teljesen felesleges olyan weboldalak linkjeit közölni , amelyekhez nem kell semmiféle trükközés .
Na most lett elegem az egészből .
-
Arkennys
addikt
válasz
dejaris #43327 üzenetére
Máskor ugyanígy jártam egy pár fontos vásárlással énis. Kérdeznek pár dolgot, és kb ennyi. (neved, mit vettél, hasonló volt nekem), és szimpatikus ügyintéző leányzó volt. Bosszantó, de túlélhető
Csak ellenőrzik, élő személy, vagy az vette e aki elérhetőségnek meg van adva, valamelyik az ok a kettő közül.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dejaris #42897 üzenetére
Persze... FYI, a Télapó/Mikulás nem létezik.
[link] Makrozas sincs ami "visszarántja" a fegyót a recoil ellenében... [link] Szerencsére a szabvány noobcheat-et mar ritkan latni. De a kedvencem az volt anno (amig nem patchelték elméletileg) amikor falon keresztül a pálya bármely részén megölt bármelyik fegyóval és nem lehetett kickelni sem. Mindez ugy hogy a havidijban benne van egy extra jatekkulcs ha megfog a punkbuster és bannol...
#42900: oke, maradj meg a kis vilagodban ahol csak a skill létezik.
Majd gondolkodj el ezeken ha egyszer valamelyik pro ismerősöd kap egy banánt nagy hirtelen, szerinte minden ok nélkül. Ha tetszik ha nem, barmelyik fenti dolog csalás. A macro is.
De ezt inkabb most hagyjuk itt félbe...
-
warcat
veterán
válasz
dejaris #42828 üzenetére
Rosszat linkeltél az Ultimate collectionből, van az 8.99-ért is.
Command & Conquer The Ultimate Collection 8.99 USD -
válasz
dejaris #42741 üzenetére
Nem, ez máshol nem fordult elő velem.
Máshol a support megpróbált segíteni, nem pedig elhallgattatni.Olvass utána az acc törlés procedúrának, nem egyszerű - pont azért, hogy bolondbiztos legyen.
Hiba előfordul, de a hozzáállás már más téma.Origin support pont ugyan ez volt: hozzánemértés, káosz, a segítőkészség legapróbb jeleinek hiánya.
Steam support sem egy gyorsvonat, de legalább érdemleges válaszokat adott.
(#42742) WayneGace
"Miért volt két fiókod? Ha meg kettő volt, miért akartad töröltetni az egyiket? Csak nem használod és kész."
Mert anno elfelejtettem, hogy volt régesrégen fiókom és ujat kreáltam és a legtöbb játékom erre az újra került.
Zavaró volt átlátni, hogy melyik-melyik (usernevek nagyon hasonlóak voltak). Azt sem akartam, hogy majd feltörjék, visszaéljenek vele - hiszen ha nem használom, nem váltok jelszót, nem nézem a security team leveleit se, stb. Remélem nem én vagyok a hibás, amiért felelősen akartam viselkedni -
Dilikutya
félisten
válasz
dejaris #42771 üzenetére
Is. Ha lopják, az egyértelmű. De ha valaki lemond a kódról, amit a boltos tovább ad, és ő olcsóbban kapja a kártyát mint én, ha bontatlanul, kóddal veszem, az sem etikus. Miért? A kód ebben a formában a termék része, külön nem értékesíthető. Mondjuk a számtech-boltos külön állatfaj, sosem szerettem őket.
Arkennys: én 3€-ért vettem múlt héten Steam-kódot a digitalfly-on
. Ennyiért akkor is jó, ha sose telepítem. Majd azért megnézem, az alap, patch előtti változattal 5 percet játszottam kb, nincs összehasonlítási alapom.
-
válasz
dejaris #42598 üzenetére
két fiókom volt és az egyiket töröltetni akartam
ehez egyébként egy speciális jegyet kell feladni az adott accountal, amibe be kell másolni spec szöveget, hogy nehogy véletlen töröld az accod - majd oda kell írnod, hogy igen, megértetted, hogy törlődnek a cdkulcsaid, stb.
megtettem
erre a baromállatok törölték a MÁSIK accomat.... reklamáltam, nyitottam a jegyeket, erre törölték AZT is, de a megtartandót nem állították vissza. csináltam temp accokat és bombáztam a forumukat, nyitottam a jegyeket.
erre egyszercsak működött az acc - nem írtak SEMMIT, csak működni kezdett.
nyitottam egy jegyet, hogy ez mégis hogyan fordulhatott elő? irták, hogy "bocs, nesze itt van egy kód 2 ingyen játékra az ócsó listáról... kaptam két használhatatlan cuccot, tages védelemmel (sose fogom felrakni kategoria)röhej.
-
SityiSXT
őstag
válasz
dejaris #42689 üzenetére
Ezekben a játékokban van Datsun
-
válasz
dejaris #42585 üzenetére
Ez jonagy marhaság
Az szidja, akinek volt velük gondja.
uplayen az accomat törölték és hetekig ment az anyázás a supportal
originen a vásárlásaim nem mentek, majd mikor igen, visszavették a játékot, de a pénzt nem adták vissza, support nem reagált. paypal dispute-ra sem, de igy a paypal nekem adott igazad és visszakaptam a pénzem.
hogy mindkettő kliens egy rakás inkonzisztens hulladék, már meg sem említem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest