Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
maross #21873 üzenetére
Amazont rég meguntam, inkább a sorcit és a druidát fejlesztettem, így amazonra nem került semmi új ma.
Te nem kapsz _minden_ leértékelésükről emailt? (Értsd: hülye kérdésre hülye válasz, mielőtt még valaki azt hiszi, hogy poénnak szántam.
)
Szerk2.: Ezért nem írok már újat, hiába nem szokásom utánam következőre régebbi hsz-ban válaszolni.
Szóval én minden szarjukról kapok emailt. Nem mindig csak játékokról. -
mrhitoshi
veterán
válasz
maross #21831 üzenetére
Mass Effect széria nagyon bejött, egy jó FPS-t bármikor végig tolok, de nálam a fő szempont a történet, és utána közvetlen a játék mögött rejlő technológia. Annyira nem élem az igazi RPG stílusú játékokat, de a Skyrim-et már tervezem, hogy beszerzem, mert megfogott és tetszik.
TPS-s játékok is jöhetnek, a Deus Ex HR nagyon megfogott.
Elsősorban új játékok iránt érdeklődök, de olyanok iránt, amik most tipikusan jó árban vannak.
Az L.A Noire is kedvencek között van nálam természetesen!
Az I'm Alive felkeltette az érdeklődésem, mint a MP3.(#21832) genndy: Ajaj, azt lehet hanyagolom.
-
válasz
maross #21791 üzenetére
Legyen igazad, de én is inkább Youri-val értek egyet, szerintem is csak -50%-ot kap majd Karácsonykor.
Kivárom én a GOTY-t, addig is van mivel játszani.(#21793) whatnot: azzal viszont jól jársz. Egyedül már én is végignyomtam párszor, de a coopot még nem, ha kell partner, vagyok.
-
Źşë'
addikt
válasz
maross #21739 üzenetére
elvileg odaadja a dlcket is ha megint megveszi az ember és jobban kijön, pár centtel
(#21741) Crytek Mafia2 viszonylag jól tartja az árát, nem is nagyon hiszem h lesz olcsóbban, 12,5€ asszem az alja, bolti sokkal jobban megéri, meg szvsz amúgy is megéri az árát mert egy remek játék lett, hozza a hangulatot, csak sajnos nem vmi hosszú, meg Free Ride sincs
-
po1son
addikt
válasz
maross #21384 üzenetére
107 rubel most a RAGE, ami dollárra átváltva körülbelül 3.2 dollár vagyis 700 Ft körül van.
Vagyis 5 dollárnál többet nem érdemes adni érte..
Summer Sale-en számtalan orosz trader volt, aki úgy hirdette magát, hogy russian steam prices + 1 dollar....
De ahogy nézem most szinte egyáltalán nincs. Steam egy kis pihenőre küldte őket...
Ugye itt elég nagy pénzekről van szó... Beszéltem egy orosz trader gyerekkel, aki mesélte, hogy volt olyan napja summer salen, hogy 1000 dollárt hozott neki ez a biznisz. -
DeFranco
nagyúr
válasz
maross #21248 üzenetére
AC nagyon jó, a zombis játékok nálam alapból kiesnek. De AC-t bármikor...
@FehérHolló: rövid? Én nem nevezném rövidnek. Ha mindent feladatot megcsinálsz, akkor szerintem 20 óra felett van a játékidő, főleg ha nem rambózol. De lehet csak soknak tűnik, fene tudja. A Revelations rövidebb, és unalmasabb is.
-
csaba951
veterán
válasz
maross #21204 üzenetére
Akkor kérésedre:
Risen
Sajnos itt nem látom az Amazon USA oldalon, hogy Steam-en aktiválható lenne.Risen 2
Nem régiózáras, simán aktiválható Steam-en.Walking Dead
Nem régiózáras, simán aktiválható Steam-en.Dead Island GOTY
Nem aktiválható gyakorlatilag az összes EU országból (DE NO SE FI DK PT ES FR IT AT CH LU LI BE NL IE IM JE GS GB IS MT LV LT EE CZ HU PL SK BG GR RO SI HR TR). Ez igaz a Dead Island GOTY (NA), Dead Island GOTY (NA+ROW) változatra is. Ha ezen országok valamelyikében élsz, akkor nem érdemes megvásárolni. USA VPN-t meg tilos használni az SSA értelmében. Az összes népszerű USA VPN-t ismeri a Steam, vásárolni (Steam-en) biztosan nem lehet ezekről a ip címekről. Az aktivációnál lehet, hogy nem ennyire szigroúak, de én nem próbálkoznék vele a helyetekben. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #21044 üzenetére
Pontosan úgy kell csinálni, ahogy írja. Működik.
0. Kijelentkezel (ha be vagy)
1. Kiválasztassz egy játékot
2. Megadod az e-mail címed
3. Az e-mailben rákattintassz a linkre
4. Kész ... nem kell megadni több infót, már kapod is a játékról a mailt
4+1. Ha bejelentkezel, meg tudod nézni a játékot + kulcsátNem aktiválhatóak Steamre!
-
bul07
nagyúr
válasz
maross #20915 üzenetére
Egy ilyen emailt kellett hogy kapjál
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maross #19480 üzenetére
Egyszerre sok lesz szerintem
Nagyon jó játék, de ha mindent kiveszel egy-egy részből, amit lehet, akkor azért pár hónapra elég egy rész. Mire végigjátszod az is idő, sok a mellékküldetés, meg kicsit meg is csömörlesz, egy-két hónapra leteszed.
Az első különösen repetitív, de azt a hangulatot és miliőt, ami abban van, azt egyik rész sem adta vissza, a revelations sem. Szóval mindenképp ajánlom, ha ínyenc vagy.
-
ayo
veterán
válasz
maross #19040 üzenetére
amerikaban az egyik leghiresebb bolthalozat, vedd ugy mint a hasbro vagy ilyesmi markat. nem egyben voltam tobb orat
a groupees.com csapata leginkabb indie zenekkel foglalkozott es februar 14 ota jatekokkal is. persze jatekbol soha se lenne eleg
maross: lehet siman, de nem valami jo uzlet lenne nekik, hisz a csalodott amerikaiak szeretnek perelni rendesen
es ha nezed utolso darabokat adjak..
wwenigma: jaja
jon a diablo 4
-
ayo
veterán
válasz
maross #18908 üzenetére
elkeszult a poszt:
http://jateknaplo.blog.hu/2012/10/05/be_mine5
1$ ert 3 fajta rpg sztem elegge jo
tropicon viszont sajnalom hogy csak a sima verzio lesz - bar bonuszba hozza dobhatnak
maross: azert ilyenkor pl jo hogy kulon kulcsokat ad, ha pont csak az egyik kell...
-
csaba951
veterán
válasz
maross #18798 üzenetére
Remek módon nem tudod megvenni hozzá a dlc-ket, mert a kiadó már nem forgalmazza őket külön. Csak a GOTY-val kapod meg a dlc-ket. Upgradelni Steam-en tudsz, 10 €-ért. Nem hivatalosan kulcsos boltokban lehet kapni dlc kulcsokat hozzá, de összességében ezekkel sem jársz jól anyagilag.
Szerintem várd ki a Halloween-i akciót. Akkor simán kinéz egy -50% a GOTY játéknak Steam-en. Annyit meg bőven megér. Jó játék, jó történettel és hosszú játékidővel. És persze beszéld rá a haverokat is, hogy vegyék meg, mert együtt még jobb játszani vele!
A Ryder White dlc-t egyszer érdemes végigvinni, mert más nézőpontból láthatod a már ismert történetet. A Bloodbath Arena-t csak haverokkal éri meg tolni, és szerintem unalmas. Blueprint "The Ripper" Weapon dlc egész jó, de enélkül is rengeteg jó fegyver van a játékban.
Ja, és szeptemberben elkészült hozzá a magyarítás is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest