Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lara Croftban pozitívan csalódtam. Nem szeretem a Tomb Raidereket, de miután megnéztem egy videót róla láttam, hogy ez nem FPS vagy TPS nézetű, kb. úgy néz ki mint egy félig felülnézetes ARPG, így kipróbáltam a demóját (igen van a Steam-en!). Nagyon pozitívan csalódtam!
Gyakorlatilag egy könnyű fejtörőkkel kevert platformjáték, a harc meg olyan, mint a Diablóban. Kb. 8 óra volt nekem végigjátszani, de most co-opban nyomom valakivel, úgy is más élményt ad (máshogy kell megoldani az akadályokat ketten). Sőt, vannak a játékon belül ún. challenge-k (kb mint az achievement), minden pályán 6-8, melyeket megoldva vagy extra tárgyakat kapsz (a harcot könnyíti), vagy health és ammo upgradeket. Ezek a challengek jelentősen kitolják a játékidőt.
Ja és van benne egy survival szerű DLC is, 3-4 pályával.
Érdemes legalább a demóját kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest