- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Nekem platformcsere és windows reinstall után volt játszhatatlan a colin3. Betöltött mindent, mentem is a stage-en max. grafikán, de csak 7-8 másodpercig, utána szétfagyott, csak ctrl-alt-del-el lehetett kimászni belőle. Szintén 4.2-es catalist, de sima. De mindjárt itt a 4, emiatt már nem szenvedek vele.
-
Zofren
aktív tag
Ezt nekem is csinálta. Aztán feltettem a directx 9et. Azóta jó. Gondolom neked ez fent van.
-
Bandit21
addikt
Sziasztok!
A gondom a következő, a CMR3 futott, mindnen rendbe volt vele de amióta 4.2-es Omega van fönn (legalábbis én úgy érzem azóta) Championship-ben lefagy. Először betölti a táblázatot h hogy jönnek sorba az országok aztán bejön a legelsőnek a kisfilmnje és amikor elkezdené tölteni a Shakedown day-t akkor az még halványan megjelenik utána meg se kép se hang...
Azért nem értem mert ha Stages-ben megyek akkor lehet vele játszani. Úgy tűnik mintha a verseny előtti résszel lenne baja amikor a kocsi áll hátul a tömeg és a szerelők meg buzerálják a kocsit. Mi lehet a baja? Thanx előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest