-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati 666
tag
Üdv.
+1.
-Nekem is 3 éve van egy SX-415-ös multim és nekem sincs vele semmi gondom,gyönyörű szépen nyomtat,megbízható stb..
-Én soha nem raktam még bele utángyártott patront.
-Anno amikor nyomtató után nézelődtem akkor néztem a Cannon-t is,de az összerakási minősége miatt inkább az Epson mellett döntöttem.
-És végül az Epson-nak sem drágább a patronjai mint a Cannon-é csak nem a MediaMarkt-ba kell vásárolni ha valaki nem olyan hülye,hogy 4-5 ezerrel többet adjon érte.. -
lamiki
senior tag
A csíkok nyomtatáskor vízszintesen, vagy függőlegesen vannak?
A fejkalibrálást megcsináltad már? Mekkora képet szkenneltél be? Nagyon raszteres a kép, olyan mintha vázlat módban nyomtatnál, legalább fénykép, de inkább legjobb fénykép, vagy ha rá érsz akkor photo RPM mód legyen beállítva. -
lamiki
senior tag
A nyomtató menüjéből is elvégezheted a fejkalibrálást 42-43. oldal
-
lamiki
senior tag
Elindítod a fejkalibrálást, és beírod azt a számot mindig, aminél a függőleges vonalak leginkább egymás alá esnek, ennek több oldal kinyomtatása után lesz vége, és a nyomtatófej függőleges kalibrálásához kell, az oda-vissza irányban történő pontos nyomtatáshoz. Bár általában alapban nem szokott ezzel túl nagy gond lenni.
-
lamiki
senior tag
Fúvóka ellenőrző mintázatnál biztos minden fúvóka dolgozik? Nincs egy kihagyás sem?
Ha így van van akkor csinálj szerintem egy nyomtatófej kalibrálást, a karbantartás/Nyomtatófej beigazítása menüben
Esetleg megpróbálhatod a Gyors beállítás mellől kivenni a pipát ez a kétirányú nyomtatásért felel, de szerintem erre nem lesz szükség, mert ha fotónyomtatásban csíkoz, ott akkor jó néhány fúvóka nem dolgozik rendesen szerintem. -
maxxum120
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged