- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
Pityu62 #5591 üzenetére
Érzékelők vannak a gép belsejében. Ezek figyelik a lap útját, helyzetét..stb. Ha valami rendellenest észlel, hibát jelez.
Pl nekem a legkisebb betehető papír magasság 11 cm. Ezt még behúzza, és nyomtat rá. Ha beteszek egy 10 cm-es lapot, akkor behúzza, de nem tudja beforgatni, "beleesik" a hátsó duplex egységbe. Ilyenkor nem látni semmit, csak hibát jelez. Hiába kapcsolom ki és vissza, akkor sem szűnik meg a hiba, hiszen érzékeli, hogy ott a papír darab. Ki kell szednem a hátsó duplex részt, és eltávolítani a papírt. -
Pityu62
tag
válasz
Pityu62 #5579 üzenetére
Hát én kész vagyok ettől!
Nem tudom,hogy fogalmazzam meg hogy érthető legyek?!Vagy csak pont az nincs itt aki tudja a választ?!
Szóval:Az hogy valami bele esett a gépbe üzenetet mire,,és miért adja?!
Ezt a rohadékot is emberek programozták nem magától találja ki,,,,,vagy igen?Adott hibára előre beírt válasz.Csak nekem rejtély,mert sosem találkoztam ilyen hibával és nem is foglalkoztam vele.Nem látok egyenlőre semmi rendelleneset,,,vagy rossz helyen keresem
Ezért kértem szépen a segítséget. Szervizbe nem viszem akkor inkább keltetőgépet csinálok belőle.
Megtisztelő lenne egy normális válasz.Szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest