Aktív témák
-
kirkri
addikt
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Úgy néz ki, hogy felviszem Pestre a Mikronikába. Még az útiköltséggel együtt is nagyon barátságos áron csinálják meg és nem kell a cimborát se győzködni, hogy csináljuk meg az ő alaplapjával.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Itt nézelődjél, a leírtak szerint postával is vállalja [L]http://www.biosiras.hu/[/L]. -
Ga
tag
Nyugodtan próbáld ki egy másik NF7-S-el, menni fog (én már jártam így).
A lényeg, hogy gyakorold be a chip-kiszedést a sajátodon, és akkor gond nélkül megy majd a másikban is. Én egyszerűen egy megfelelően meghajlított gémkapoccsal végeztem (azért nem volt a legtutibb, de pár próba után fél mp volt vele a kiszedés).
Az összes lépést próbáld ki először a másik lapban (floppy, boot, bios mentés, stb.).
Csak bátran (vigyázz, hogy a bios foglalat, vagy a benne lévő chip lábait ne zárd rövidre!)
Üdv:
Ga -
kirkri
addikt
Keservesen kell tudomásul vennem, hogy mégis vinnem kell Pestre, mert nem igazán kaptam ötleteket, hogy hol csinálják meg nekem. Azért ez elég gáz, hogy mindennel Pestre kell menni. :((
-
kirkri
addikt
válasz
SylverBullet #4 üzenetére
Gép szétszedve hever, miközben gondoltam megfrissítem a Bios-t. Na mondom, ellibbenek a konyhába, míg megcsinálja és sikerült belerúgni olyan szerencsétlenül a gépbe, hogy pont kimozdult a tápcsatlakozó. Aztán mikor újraindult a gép automatikusan elindult az Awardflash, de nem volt billentyűzetem, amivel be lehetett volna írni az új Bios útvonalát. Aztán egy srác csinált nekem az indítólemezre egy autoexec.bat file-t, ami automatikusan beírta az új Bios útvonalát, de rövid töltés után kilöki, hogy ismeretlen flash. Szóval most itt tartok.
-
kirkri
addikt
Up
-
kirkri
addikt
Senki? Na majd holnap forgalmasabb időpontban hátha...
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy csinálnak-e Miskolcon, vagy környékén Eprom égetést? Ugyanis sikerült elrepítenem a Bios-t az Abit Nf7-S lapomban, :O /nem lámaság, hanem fizikai balf@aszság miatt/ és mivel nem igazán akaródzik felmenni Pestre vele, hogy belevarázsolják a Biost, így Miskolcon, vagy környékén keresnék ilyen szakembert, vagy céget. Tudom, hogy meg lehet oldani ezt a műveletet egy másik Nf7-es lappal is, de mivel még nem csináltam ilyet, nem szívesen tenném tönkre a cimbora lapját, meg mellesleg ő is húzódzkodik tőle.:D
Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest