Aktív témák
-
kirkri
addikt
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Úgy néz ki, hogy felviszem Pestre a Mikronikába. Még az útiköltséggel együtt is nagyon barátságos áron csinálják meg és nem kell a cimborát se győzködni, hogy csináljuk meg az ő alaplapjával.
-
kirkri
addikt
Keservesen kell tudomásul vennem, hogy mégis vinnem kell Pestre, mert nem igazán kaptam ötleteket, hogy hol csinálják meg nekem. Azért ez elég gáz, hogy mindennel Pestre kell menni. :((
-
kirkri
addikt
válasz
SylverBullet #4 üzenetére
Gép szétszedve hever, miközben gondoltam megfrissítem a Bios-t. Na mondom, ellibbenek a konyhába, míg megcsinálja és sikerült belerúgni olyan szerencsétlenül a gépbe, hogy pont kimozdult a tápcsatlakozó. Aztán mikor újraindult a gép automatikusan elindult az Awardflash, de nem volt billentyűzetem, amivel be lehetett volna írni az új Bios útvonalát. Aztán egy srác csinált nekem az indítólemezre egy autoexec.bat file-t, ami automatikusan beírta az új Bios útvonalát, de rövid töltés után kilöki, hogy ismeretlen flash. Szóval most itt tartok.
-
kirkri
addikt
Up
-
kirkri
addikt
Senki? Na majd holnap forgalmasabb időpontban hátha...
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy csinálnak-e Miskolcon, vagy környékén Eprom égetést? Ugyanis sikerült elrepítenem a Bios-t az Abit Nf7-S lapomban, :O /nem lámaság, hanem fizikai balf@aszság miatt/ és mivel nem igazán akaródzik felmenni Pestre vele, hogy belevarázsolják a Biost, így Miskolcon, vagy környékén keresnék ilyen szakembert, vagy céget. Tudom, hogy meg lehet oldani ezt a műveletet egy másik Nf7-es lappal is, de mivel még nem csináltam ilyet, nem szívesen tenném tönkre a cimbora lapját, meg mellesleg ő is húzódzkodik tőle.:D
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest