- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Van egy kis gondom:
A gépem mostanában állandóan újraindul - a windows hibát abszolút nem jelez ... mi lehet a gond
tippem:
memória - (teszteltem és jó) rda
egér és az alaplap nem szeretik egymást ... Epox 8rda3+ és Razer Copperhead - olvastam a razer oldalán hogy bizonyos alaplapokat nem szeret
táp - 420W-os Chieftec tápom van - eddig nem volt gond vele - bár mostanában elég meleg szokott lenni a tápegység
a konfigom teljesen átlagos ... Epox 8rda3+ / Amd athlon xp 3200+ /1Gb ram/ Nvidia FX6600GT /2 HDD / 1 DVD-rom / 1 DVD-RW /
Nem tom ...
bármilyen tanács és gondolat érdekel
előre is köszi
üdv, lakisoft -
Rive
veterán
Help!
Akinek ilyen lapja van: egy ellenállás felirata kellene. Konkrétan: a memóriaslotok és az AGP között van két pici, nyolc lábú IC. AZ egyiknek a felirata ''3037A''. Emellett az IC mellett, az egyes lábhoz közel van egy kis ellenállás. Ennek a felirata kell.
Esetleg - ha valaki ügyesebb, mint én - egy, az adott területről készült jó felbontású kép is tökéletes lenne. -
solder
csendes tag
Hello!
A következő a problémám:
Amikor bedugom a tápot a számítógép rögtön elindul, a bekapcsológombot se nyomtam meg. Vagyis úgy indul el, hogy a diagnosztikai kijelző vibrál, mintha nem kapna elég áramot. Olyan félig-meddig megy az egész Smile a ventillátorok is olyan félüzemben mennek, vagyis épphogy döcögnek.
Többszöri ki be húzgálás után,sikerül elérni azt az állapotot, hogy áram alatt magától nem indul el félig a gép. Viszont ha a bekapcsológombot megnyomom, meg se nyikkan. Régebben még hosszas várakozás után ilyenkor elindult, de most már nem.
Mi lehet a gond?
A tápot külön megnéztem hogy jó e, s az jó, hisz PS/ONnal bekapcsol, egyébként nem...
solder -
Hoosie
csendes tag
Nah lecseréltem bár eléggé melegszik nem fagy az alaplap...Szóval zsíír halk a gép.Csendes!!! szobában is alig hallani szóval nagggyon jóóó
-
Hoosie
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy ilyen alaplapom van és szeretném halkítani a gépet... Namármost az alaplapi hűtője aktív ezt szeretném passzívra cserélni.../zalman/nem tom pontosan melyik de a piramis alakú kék
Szerintetek érdemes-e, nem melegszik e utána..
Elöre is köszi -
Mkill
aktív tag
Szia itt néz kürbe
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=006164 -
ödönke
aktív tag
van valakinek infoja a lapról, mert már lehet kapni, de viszont az epox honlapján még nem lehet megnézni az infot
szürke így nem lehet rákattintan, vagy ha már meglehet valaki be-copy-zná nekem az adatlapját vajon ez már a nforce2 ultra chipsettel van szerelve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest