-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm!
Gondolom, az is kivitelezhető, hogy a távirányító (nem ez) a gépet bekapcsolja, csak azt alaplapra kellene dugni, nemde?
canniball: tény, h az XBMC erre a célra tökéletes. (én így használtam, nade a telefon az telefon, a távirányítót meg lerakom az asztalra és ha nem vagyok otthon, akkor is életszerű a dolog) -
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Nem teljesen HTPC, de majdnem. A kerdesem a kovetkezo lenne. Adott egy asztali PC, fő szamitogep ugymond. Lenne mellette egy LCD TV, szeretnenk mellozni a DVD lejatszot.
Milyen fizikai eszkozre van szukseg, amivel jol lehetne iranyitani a PC-t, ha mondjuk bevagodunk az agyba es filmezni szeretnenk? Tehat nem akarok odamaszni a gephez, piszkalni stb. Egy eszkozzel megoldhato a kikapcs, bekapcs, bongeszes, inditas, mondjuk lejatszoprogram teljes kijelzore kirakasa, tekeres, hangositas stb?
Nem akarok xbmc-t, nem akarom telefonrol iranyitani a gepet.
Az hogy oldhato meg, hogy rajta legyen a VGA-n a monitor is es a TV is, de en valaszthasssak, melyiket akarom bamulni? Vagy annyi, h amit bekapcsolok, az ad kepet es ennnyi?
Koszonom!
Arban jo lenne 10-12k korul beloni. -
zolikaDB
veterán
Urak!
Egy új, dobozban pihenő Lian Li V352 megér 17k kp-t? [link] -
zolikaDB
veterán
válasz
Krampesz #19162 üzenetére
Köszönöm
És el tudod mondani, h ez a paneltápos dolog hogy működik? Ezeket kompletten meg lehet venni, vagy miből áll egy paneltáp? Mi az a picoPSU? Hol lehet ezeket beszerezni? Igazából tennék az SSD mellé egy 500-as HDD-t is.
SSD-ből melyiket, olcsón? (gondolom, nem árt ha ez 2.5"-os, a HDD meg 3.5")
Szép kis házat tudtok ajánlani, amikben esetleg a fenti konfig elfér, de csak paneltáppal?
TCr: te milyen "környezetben" használod a kis Brazost? Milyen házzal, táppal stb? Hol vetted magát a lapot? Reális érte ez a 17-18k-s ár?
Tudtok mondani olyan oldalt, ahol ezzel a mini ITX témával foglalkoznak/vagy ebbe na témakörben lehet vásárolni? Tehát spéci oldalt. -
zolikaDB
veterán
Udv mindenkinek!
Egy kis segitseget szeretnek kerni toletek! Szuksegem lenne egy gepre, de sajnos a keret se tul vaskos es valamilyen szinten a hordozhatosag is szempont. Igy dontottem amellett, h epitek egy mini ITX lapos gepet, elso korben 1155 es vmilyen 2 magos CPU volt az elkepzeles, amikor talaltam egy Brazos alapu Asrock lapot integralt procival. Lehet megkoveztek, de kizarolag netre es alap filmezesre kellene a gep.
Alkalmas-e erre az Asrock E350 M1? Megtamogatnam 2-4GB RAM-mal, es amit procira forditottam volna, azt SSD-re koltom.
Szerintetek? Ilyen teren van vkinek tapasztalata a lappal?
Masik a haz kerdese, amiket olcson talaltam:
- Codegen MX31, ebben cserelnek tapot
- Cooler Master Elite 120 Advanced
- Lian Li PC- Q07A -> [link]
Jok ezek normal tappal, es/vagyis igenyel ez a konfig egy 300-350W-os tapot?
Vagy vegyek egy lapos kis hazat, laptoptappal?
Illetve ezt hogy is kell gyakorlatban elkepzelni? Hallottam mar, h paneltap, picoPSU... Hol lehet ilyeneket vasarolni kompletten? Igazabol elony lenne az is, h passzivak.
Nagyon koszonom, aki tud segiteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged