- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
Ebben tudna valaki segíteni?
-
Lacyka
aktív tag
Kérdeznék én is egy "butát"
Adott egy ilyen gyönyörűség.Annak szeretném a vfd-jét windows 7 alatt irányítani, mert csak a dátum időt mutatja és ennyi.
A gyári MSI driver fent van, de lcd smartie-val nem tudom életre kellteni.
Segítene valaki a pontos konfigurálásba.
Priv-ben is jöhet.
köszi. -
Lacyka
aktív tag
Na először is nem kértem, hogy oldd meg helyettem.
2szor, mivel HTPC-t építek számomra evidens, hogy egy HTPC fórumban fogom megkérdezni az aggályaimat.
3szor a kártya választás: Pci vagy Pci-e tökmindegy.
Felhasználást már említettem a 2. pontban Windows Media Centerrel fogom/tervezem használni.
Ha valaki elárulja, hogy ő hol vette, talán nekem könnyebb lesz, erről szól az alapvető emberi segítőkészség.
4szer és utoljára: A fórum azért van, hogy emberek adott témát járjanak lörül, megosszák tapasztalataikat, és segítsenek benne a kevéssbé jártasaknak. Ha én értelmezem rosszul ki lehet javítani.
DE! Nem akarok szétoffolni egy szakmai fórumot, ha további hozzáfűznivalód van, keress meg privátban.
Elnézést kérek a többiektől! -
Lacyka
aktív tag
Köszönöm az építő jellegű segítséget.
Másvalaki?
Egyéb ötlet? -
Lacyka
aktív tag
Sziasztok!
Összetett és fogós kérdésem lenne. Most akarok HTPC-t összerakni, minden megvan már, csak a tuner hiányzik. Talán ez a legbonyolultabb része. DigiTv-m van, és úgy szeretném megoldani, hogy ne a beltérin kelljen majd váltogatni a csatornát, hanem a tuneren.
Szóval melyik karit ajánljátok és hogyan oldjam meg a fenti problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest