- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
-
arn
félisten
a bugjai miatt... regen a mediaportal tetszett. aztan rovid idore kiprobaltam az xmbct. hat eg es fold az osszeszedettsege, viszont fel eve voltak olyan hianyossagai, hogy vissztertem a mediaportalhoz. par hete megint megneztem hol tartanak, es azt a par dolgot, amit kifogasoltam beletettek/javitottak.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
válasz
dabadab #5630 üzenetére
regebben olvastam. a jitteren mulik minden - ha mar a forrasnal nem jo, akkor kereszetet lehet vetni az egeszre. nagy jitterrel a vilag legszuperebb rendszere is vacakul szol. idotol es frekvenciatol fuggoen olyan szetcsuszasok jonnek letre, hogy azon kapod magad, hogy csak feszkalodsz a fotelben, es nem tudod, hogy mi a nem jo, hiszen tonalisan minden stimmel es hasonloan szol. tapasztalat kell hozza.
kette valasztanam a dolgot - ruhellem en is a hifipiacot, mert teli van altudomanyos dolgokkal, de ugyanakkor eleg sokmindent hallottam mar, es nem minden alaptalan, amit laikusok hulyesegnek kialtanak ki. tobbnyire a sajat fulem utan megyek, es biza itt van kulonbseg, megpedig nem is kicsi. egy audiorendszerben szinte minden valtoztatast ki lehet hallani - csak egy a kerdes, hogy az szamit e (foleg a hallgatonak).
-
arn
félisten
válasz
dabadab #5628 üzenetére
elolvastad a cikket, amit linkeltem?
de nem akarlak en gyozkodni teged, en masnak hallom. ill nem csak en
amugy egyaltalan nem csak ar kerdese. lehet az olcso is jo. irtam is, hogy ugyanez a codec (alc889a) van a masik lapomon is, ami sokkal jobban mukodik emlekeim szerint. ugy latszik az a trivialis kikuszobolessel vmi problema megis lehet, nem szenvednenek ennyit "futomuvekkel", ha tok egyforman szolna mind.
amugy egy laptoppal tehetsz kiserletet. hallgasd meg akkurol, meg a tapjarol. milyen rendszert hallgatsz?
-
arn
félisten
válasz
dabadab #5622 üzenetére
lecsereled a tapot es mashogy szol. a konnekt8nal pl ha kihuztad a tapjat, es csak a 1394 kabelre volt kotve (onnan kapta a naftat), eleg mas hangkaraktert kaptal.
ne kezdjuk az "spdif az 1 es 0 es kesz" temat. rendesen mukodo spdifekrol van szo, nem hibas mukodesurol. ez egy eleg jo cikk a temaban: [link]
-
arn
félisten
amugy ugyanez a kodek van a p45os lapomon, es az meg marha jo - sajna a digitalis kimenet minosegebe ugyanugy beleszol minden, mint az analog hangba.
-
arn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest