- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
radi8tor #44100 üzenetére
Köszi nem akarok feleslegesen kiadni pénzt arra amire felesleges. Mindig is az ár érték arányt néztem és én is úgy gondolom, hogy nincs annyival erősebb az 5370 hogy megérje azt a felárat. És így 80 körül ki tudom hozni a gépet új cuccokbol 120-as ssd-vel. Majd ha meglesz zargatlak titeket, hogy melyik os-t érdemes rárakni, hogy nas-nak és filmezős gépnek is jó legyen.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok.
Gondolkozok egy filmnézős netezős kis fogyasztású gép összerakásán, hogy ne mindig a nagy fogyasztású gépet kelljen járatnom.1. pontosan mire szeretnéd használni?
elsősorban filmnézésre full hd vagy esetleg 4k(de ez nem fontos) 3d nem kell.
torrent kliens biztos futna rajta, meg szeretném ha nas-ként is funkcionálna.2. van-e már bármilyen komponens (pl. merevlemez, memória stb.) hozzá?
Merevlemezt nem venném most egy kalap alá magával a géppel a lényeg, hogy tudjak bele tenni majd egy 3,5"-os hdd-t és egy ssd-t
3. mekkora összeget szánnál rá?
a rászánt összeg hdd és ssd nélkül 50-60 k ha lehetséges ennyiből
4. csak új alkatrészekben gondolkodsz vagy használt is szóba jöhet?
Lehetőleg szeretnék új alkatrészeket, de ha tudtok használt cuccokról ami nagyon jó vétel azt is meghallgatom.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest