- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani Cooltek Jonsbo U3 - RM1-hez(sajnos sehol sem lehet kapni ) hasonló házakat? Fontos lenne a minél kisebb méret mATX-hez képest.
Igazából az RM1 lenne a cél az ODD miatt, de legroszabb esetben veszek külsőt.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz bnorci71 #48068 üzenetére
szia
Milye oprendszered van? ha valami debian alapú akkor itt találodÉn rpi3, osmc-t használok, nekem voltak gondjaim a jogosultságokkal, pl csak a webes felületről tudtam törölni a letöltött torrenteket, fájlkezelőből nem engedte. azt hiszem az umaskot kellett átírni 2-re vagy 0-ra.
Találtam még ezt a linket. ha megtaláltad a konfig fájlt, akkor az "rpc-enabled" "rpc-whitelist" sorokat nézd át.
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
stigma szasanyi köszi a segítséget
Nézegettem 4k-10bit képes htpc-ket és ha jól láttam, G4560+ drága alaplap, vagy G4560+olcsó alaplap+újabb vga (gtx1050/rx550). árban kb. ugyan annyi lenne, teljesítmény szempontjából, főleg ha madvr is futna, megéri a külön vga? Nappaliban lenne és félek a hangjától
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
bluray lejátszásra van lehetőség letöltött formában linux alatt, vagy csak lemezre kiirva és lejátszó segítségével? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
50k körül össze lehet rakni mini-itx méretben egy lejátszásra, mappák megosztására és torrentezésre szánt gépet? Lejátszás hálózaton keresztül menne, előfordul, hogy egyszerre 2 TV-n, max felbontás FullHD. 3D, BD, 4k nem kell. Szeretnék még megosztott mappákat is, amit az otthoni hálózatról és külső hálózatról is el szeretnék érni, + torrent 24/7. Ennyi pénzből össze lehet rakni? -
zenwalk
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Akkor a céljaimra elég az egyik legolcsóbb (20k körüli) integrált cpu-s lap is?
-
zenwalk
senior tag
válasz canniball #40922 üzenetére
bocsi lemaradt, igen teljesen nulláról. igazából csak az állandó usb-re/cd-re való másolást váltaná ki és mivel úgy is windows alapú egy +hdd-vel akár nasként is üzemelhetne.
Patice
Új gépet szeretnék, minél kisebb annál jobb mivel tv mellett/alatt lenne. Nas alatt letöltést értettem+ a rajta lévő tartalmakat el tudjam érni a hálózaton.
Nincs semmi, mennyi lenne a minimum amennyiért össze lehetne rakni egy erre megfelelő gépet?[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Filmezésre, max. fullhd felbontásig keresek htpc-t amit NASként is használnék. A keret 40-50k, ebből ki lehet hozni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest