- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quelrin
csendes tag
válasz
alázógyík #26808 üzenetére
Elgondolkodtam most ezen is, hogy nekem kellene összehegesztenem vmit ilyen csöpnyi házba.. De jobban prferelánék egy kész verziót..
Ez az XMBC hogy működik? Tv-n tallózni tudod a tartalmat, mintha arra dugnád a filmeket tartalmazó tárolót és lejátszod (de a gép játszik le és nem tv)?
-
Quelrin
csendes tag
válasz
_Smooth #26805 üzenetére
Köszi az ötletet megnézegetem jobban mit is tud, a gigabyte-okra valahogy autoszűr aszemem
...
De jól gondolom, hogy ebbe még kell ram és vmi hdd/ssd?Örülnék pár tapasztalatnak is ilyen készülékekkel kapcsolatban, mégiscsak az a tuti, ha valakinek lenne szívesen beszélgetnék kicsit róla.
-
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Én szeretnék magamnak egy olyan kis gépet, amire rá tudom tenni a Mybook-om, tudok rajta letölteni és a tv-re kötve hd filmeket tudok nézni vele(ha lehet win fusson rajta). Nézegettem a barebone pc-ket, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy ezek alkalmasak-e ilyesmire (pontosabban a hd lejátszásra akadásmentesen). A lényeg az lenne, hogy kis helyen elférjen, ne fogyasszon sokat (24/7-ben menne), valamint ez végezze a videó lejátszást és ne a tv (elég régi és az mkv-k felét nem játsza le vagy hangot nem játszik és az istenért sem akar rajta frissülni a firmware...
)
A Foxconn nt-ket nézegettem, hogy azoknak a méretei tetszenek és tök jó lenne, ha így menne a dolog.. Kb 50 körül szánnék rá.
Van ilyen készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest