-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
CirrMee #55877 üzenetére
Ha ezt így nagyon körülményes megoldani, akkor a torrent "távletöltést" elengedem.
Ebben az esetben mire lenne szükségem, hogy a pc-n le tudjam tölteni a filmeket egy olyan eszközre, ahonnan a TV a Plex appon keresztül folyamatosan eléri a letöltött tartalmat? Kell ehhez egy komplett HTPC vagy van erre valami lightosabb, olcsóbb megoldás is? Optikai frizbit, DVD BD, stb. nem használunk.
-
Dyraxx
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e szükségem HTPC-re az alábbi igényhez, illetve ha van, akkor milyenre, mennyiért -- vagy elég csupán egy valami médialejátszó.
Tehát van egy 4K HDR (nem 3D) Android rendszerű TV-m.
Van egy PC-m, amin jelenleg nCore-ról töltök le HD filmeket és mindkét eszközre a Plex-et (és a Plex szervert) telepítve (Kodi nem vált be, feliratozás gondok miatt), és az nCore download mappáját megosztva nézzük a filmeket. Tehát a PC-n letöltök egy filmet és azt az Android TV-re telepített Plex appon keresztül megnézzük.A problémám ezzel egyrészt az, hogy a család nem tudja nézni a filmeket, ha a PC-m ki van kapcsolva, mivel a Plex szerver olyankor nem működik ugye. Másrészt, hogy meg kellene azt is oldani, hogy a családtagok a TV-n keresztül le tudják tölteni a kiválasztott filmet az nCore-ról a Plex library-ba, hogy aztán onnan megnézhessék letöltés után.
Milyen lehetőségek vannak, mire lenne szükségem nekem ennek az eléréséhez?
Találtam egy letöltés automatizáló valamit itt:
https://egyprogramozo.eu/torrent-automatikus-letoltese-htpc-n-debian-xbmc/
de ez nekem enyhén szólva is kínai.Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest