- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #54785 üzenetére
Évekkel ezelőtt voltak 3D-s TVim, LG és Samsung is, mindkettő tudta hardveresen a felkonvertálást. Azóta is hiányzik ez a funkció nekem.
-
válasz
bajnokpityu #54780 üzenetére
Mire jo a madvr?
-
válasz
stigma #54748 üzenetére
Na, közben megoldottam. Asszony google fiókjável jelentkeztem be, így most megy a youtube. Lehet az Én accountom valamiért tiltásra került. A telefonos továbbítást pedig tubecast nevű kodi kiegészítő programmal oldottam meg. Amúgy benéztem, libreelec volt már egy ideje fent.
-
válasz
stigma #54746 üzenetére
Nem az indito operacios rendszerrel van a baj, hanem a kodi youtube kepessegevel. A google oldala meg sajnos mar nem ugy nez ki mint a tutorialban, ezert sajnos mar nem er semmit. Tehat meg mindig az a kerdes, mi az a program ami kodi szinttu, de megsincs baj a youtube kezelesevel.
Ha windowst rakok fel a gepre, automata kodi indulassal, fog menni a youtube kodi alatt? Meg lehet oldani itt valahogy, hogy telefonon inditok youtube videot es atkuldom tvre a videot?
-
Sziasztok, kerlek adjatok tippet. Eddig openeleces kodit hasznaltam a minipcn, van valami alternativa ami youtube kepes? En meguntam a szopast az api keyyel, hiaba allitom be nem mukodik. Nyitott vagyok barmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest