- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCormik
csendes tag
válasz
Warter #19643 üzenetére
Éreztem hogy jobb ha nem írok árat, mert kb 3 éve voltam utoljára tisztába a hardver árakkal.
Az igazság hogy nincs semmim. Akkor inkább hangozzon úgy a kérdés hogy mi a legalja kofig ami a feltételeknek megfelel. A házról meg annyit h nekem tökéletesen megfelel a bármilyen alsó kategóriás ház.
-
McCormik
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tervezek egy új gép vásárlását. Az első gondolatom egy normál PC vásárlása volt, de jobban átgondolva a dolgot rájöttem hogy a játékos korszakból már kinőttem és a gépet csak filmre, zenére, torrentre és netezésre használm az esetek 90%-ban. Ezután találtam meg topicot.
Szóval egy olyan gépet szeretnék ami a fentebb leírtakat tökéletesen ellátja. Idővel tervezem egy FullHD TV vásárlását szóval HDt is játssza. A keret olyan 50k körül lenne mindent beleértve persze ha csak 1-2 ezer forinttal kell többet áldoznom hogy jó legyen akkor azt megteszem.
Remélem mindent leírtam hogy tudjatok segíteni ha nem akkor kérdezzetek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest