- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
válasz
stev65 #55540 üzenetére
A Bluray lejátszóknál van különbség a felhasználók szerint, azért kérdem, mert én lehet betennék egy második passzív hűtésű R5 230-at vagy valamilyen hasonló TDP-jű 5xxx-nél újabb AMD-t a + HDMI kimenet miatt, és ha mondjuk van különbség, esetleg gyártókra kivetítve, akkor olyat keresnék.
A minőséget befolyásoló szempontok amikről tudok, a HDMI órajelgenerátora, és hogy milyen zajos tápfesz megy rá a HDMI csatlakozóra közvetetten (ez utóbbi lehet szimplán csak tápfüggő).
-
Krissz80
senior tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a videókártyák HDMI kimenetének minősége terén a hangot tekintve?
-
Krissz80
senior tag
Valamelyik prémium OPPO médialejátszóban is ez a megoldás van, egy külön 1.4-es HDMI kijárat az AVR felé.
-
Krissz80
senior tag
Amúgy ez egy piaci rés.
Kellene egy pro, audio only HDMI interface, ami fake 1080p fekete képet tol ki, és mellé meg a hangot a PCről.
Nem jelenne meg a Windowsban video csak hangkimenetkén.
(Ha már nem gyártanak HDMI outos hangkártyát többé.)
-
Krissz80
senior tag
válasz
MasterMark #55503 üzenetére
Igen kiterjesztett, és a legutolsó AMD driver van fent.
Illetve olvastam fórumokon, hogy több mindenkinek van ilyen problémája, van akinek a monitorja 144Hz-en megy de az AVR ilyet nyilván nem támogat.
Nálam meg az MPC-HC amikor forceolja a 24Hz módot a TVn akkor a monitor kikapcsol.
-
Krissz80
senior tag
válasz
MasterMark #55500 üzenetére
Milyen kártyával?
Nekem egy RX 560 van most, és Extended módban nem tudom kiválasztani sem a 24Hz-es frissítést sem a 3D-t.
És emiatt pl egy filmet el sem indított a PowerDVD mert azt érzékelte nincsen 3D megjelenítő, pedig 2Dben is le lehet azokat játszani, sokszor azt szoktam ha gyerekek nézik. -
Krissz80
senior tag
válasz
Gombinyó #55492 üzenetére
Az utóbbi begoldás azért nem jó, mert az AVR csak 3Dt tud és így nem megy át a 4K UHD.
Ezért lenne jó kettő, akkor nem kellene AVRt cserélnem, ha majd lesz egy 4K tvm.Ugyanazon VGA két kimenetét nem tudom használni, mert olyankor egyformának kell lennie a két eszköznek szabvány szempontból.
Pl amikor megy a monitorom is akkor már nem megy a 3D, ha pedig forceolom a 24Hz-et akkor a monitor kikapcsol, tehát egyforma frissítésnek kell lennie.
Ha két VGA-t használnák akkor talán még az működhetne, olyankor lehetne vajon független a két kimenet frissítésben, megjelenítési módban?
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Ti hogy oldanátok meg azt, hogy a PC-ben két HDMI kimenet legyen, és az egyiken a hang menjen egy AVR-be ami csak HDMI1.4-et tud, a másikon meg akép a 4K TV-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okos Otthon / Smart Home
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest