- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
McSzaby #23942 üzenetére
bár az A8 már elviszi simán a Fifa-t APU-ból, nem? Nekem ennyi elég is lenne...
Akkor most én küldelek tovább az APU-s topikba, mert fogalmam nincs, hogy tudsz-e vele játszani vagy nem
Tévútra nem akarlak vezetni, ott meg biztos tudják. Lehet itt is van aki tudja, de ott hamarabb kapsz választ. Egy A8 filmezni teljesen tökéletes, mondhatni sok is. Persze, ha nincsenek extra igények. Nekem nincs így jó az A4-is
-
canniball
nagyúr
válasz
McSzaby #21425 üzenetére
"...de úgy érzem itt jobb helyen van a kérdés."
Ááá, leginkább a mITX topikban lenne igazán jó helyen. -
sb
veterán
válasz
McSzaby #18523 üzenetére
Windows, mint ahogy említettem is 3-4x a leírásban.
Kifejtenéd egészen pontosan hogyan? Mert szerintem is meg lehet oldani azt, hogy némi kattintgatással működjön, de nekem automatikusan és hibátlanul kell, hogy menjen. Nem én fogom kezelni, nincs lehetőség korrekcióra.Addig megvan, hogy elsődleges kijelző a monitor, másodlagos a TV. Így desktopon használva vélhetően minden ablak a monitoron ugrik fel. (Talán... aki használt már multi-monitort az tudja, hogy ez sem 100%
)
Többi? XBMC+hang?Plussz ami más téma: még mindig érdekelne a Llano fogyasztás multi display(idle+lejátszás) alatt.
-
cimp
senior tag
válasz
McSzaby #18522 üzenetére
Eddig azt használtam, de elegem lett belőle, mert a jól kitapintható navigáló gombja (nagy kerek négy irányban nyomkodható) az az egerér funkciót vitte. Én meg a kurzor navi funkciót használnám többnyire (file listában lépkedés, filmben előre-hátra), az meg az alsó rengeteg gomb között van és rendszeresen mellényúltam. Utána az xbmx mire megint visszakerül sima lejátszásba (lejátszás közben feljön a főmenütől a filelistáig minden!) szét kellet nyomkodni mindent.
-
Csicsóka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged