- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
McSzaby #23942 üzenetére
bár az A8 már elviszi simán a Fifa-t APU-ból, nem? Nekem ennyi elég is lenne...
Akkor most én küldelek tovább az APU-s topikba, mert fogalmam nincs, hogy tudsz-e vele játszani vagy nem
Tévútra nem akarlak vezetni, ott meg biztos tudják. Lehet itt is van aki tudja, de ott hamarabb kapsz választ. Egy A8 filmezni teljesen tökéletes, mondhatni sok is. Persze, ha nincsenek extra igények. Nekem nincs így jó az A4-is
-
canniball
nagyúr
válasz
McSzaby #21425 üzenetére
"...de úgy érzem itt jobb helyen van a kérdés."
Ááá, leginkább a mITX topikban lenne igazán jó helyen. -
sb
veterán
válasz
McSzaby #18523 üzenetére
Windows, mint ahogy említettem is 3-4x a leírásban.
Kifejtenéd egészen pontosan hogyan? Mert szerintem is meg lehet oldani azt, hogy némi kattintgatással működjön, de nekem automatikusan és hibátlanul kell, hogy menjen. Nem én fogom kezelni, nincs lehetőség korrekcióra.Addig megvan, hogy elsődleges kijelző a monitor, másodlagos a TV. Így desktopon használva vélhetően minden ablak a monitoron ugrik fel. (Talán... aki használt már multi-monitort az tudja, hogy ez sem 100%
)
Többi? XBMC+hang?Plussz ami más téma: még mindig érdekelne a Llano fogyasztás multi display(idle+lejátszás) alatt.
-
cimp
senior tag
válasz
McSzaby #18522 üzenetére
Eddig azt használtam, de elegem lett belőle, mert a jól kitapintható navigáló gombja (nagy kerek négy irányban nyomkodható) az az egerér funkciót vitte. Én meg a kurzor navi funkciót használnám többnyire (file listában lépkedés, filmben előre-hátra), az meg az alsó rengeteg gomb között van és rendszeresen mellényúltam. Utána az xbmx mire megint visszakerül sima lejátszásba (lejátszás közben feljön a főmenütől a filelistáig minden!) szét kellet nyomkodni mindent.
-
Csicsóka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő