- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
htpcgabesz
csendes tag
Háát.. tudtam, hogy itt szakértőkkel lesz dolgom. Driver csere már korábban megvolt, de a slot csere megoldotta a porblémát!! Hálával köszönöm! (Ezek szerint az a slot nem is jó, vagy csak ezzel a kártyával vacakol?) Persze teszek bele még 1 kis ramot, az amúgy sem árt.
Mégegyszer kösz!
-
Lacyka
aktív tag
Na először is nem kértem, hogy oldd meg helyettem.
2szor, mivel HTPC-t építek számomra evidens, hogy egy HTPC fórumban fogom megkérdezni az aggályaimat.
3szor a kártya választás: Pci vagy Pci-e tökmindegy.
Felhasználást már említettem a 2. pontban Windows Media Centerrel fogom/tervezem használni.
Ha valaki elárulja, hogy ő hol vette, talán nekem könnyebb lesz, erről szól az alapvető emberi segítőkészség.
4szer és utoljára: A fórum azért van, hogy emberek adott témát járjanak lörül, megosszák tapasztalataikat, és segítsenek benne a kevéssbé jártasaknak. Ha én értelmezem rosszul ki lehet javítani.
DE! Nem akarok szétoffolni egy szakmai fórumot, ha további hozzáfűznivalód van, keress meg privátban.
Elnézést kérek a többiektől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest