- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Dexar007 #22231 üzenetére
Még az sem biztos, hogy rá kellett volna fizetni.
Fogyasztásban sem 20W a különbség szerintem, hanem jóval több, de persze ez is irreleváns, ha nem megy sokat a gép. Ha torrent miatt sokat megy akkor jöhet össze éves szinten pár ezres, ami miatt megérte volna a csere. Különben inkább csak a "maximalizmusom" mondatja, ha már 1-2k különbséggel lehet az embernek újabb cucca a sokévessel szemben.2x1GB sztem bőven elég lesz. Nekem is van egy low cost AMD 880G (intergált vga-val) + Sempron 1 magos, 2 magosra unlockolt proci. Amellett 2x1GB van Win7-tel és XBMC-vel, vígan fut. Ráadásul ott az IGP-nek le van foglalva 512MB, így a Win7-nek csak 1.5GB jut.
-
sb
veterán
válasz
Dexar007 #22193 üzenetére
Én cserélnék a helyedben, nem rossz az E4300, de fogyasztásban nem a legjobb, hűtésben is van jobb megoldás. És ha csak HTPC-re kell sima FullHD, BD akkor a töredéke is elég rá. Ami csendesebb lesz és kevesebbet eszik.
A ram kell úgyis, az marad, a lap+cpu viszont szerintem megér 10k-t. A 6k-s vga helyett integrált, máris van 16k-d az új cuccra.
A fentiekre egy Brazos is elég, de talán nem jön ki belőle használtan. Lassabb mint az e4300, de a célnak megfelel.
De akár egy H61+G1610 is szóba jöhet, 8-9k körül lehet lapot vadászni néha használtan, a proci 7-8k. Vagy egy G5xx is olcsó. Ezek meg teljesítményben is megeszik az E4300-at és kevesebbet fogyasztanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest