- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Az a baj, nem elég akarni, a Geexboxnak támogatni is kellene. A legegyszerűbb egy TV-tuner lenne, azzal nincs probléma, de csak a távirányító miatt nem akarok bele venni(mivel a tuner részét nem tudom használni úgyse).
Most önálló távirányítót hajtok, eddig nem sok sikerrel.
Még egy lehetőség, egy tuner-hibás kártya,olcsón, de ez megint elég távolinak tűnik.
Azért privátba ezt a levelezős dolgot kifejthetnéd -
beteg
őstag
ezzel kezdjem!?
aztán jöjjek rá, hogy nem tudja azt a htpc, amit elvárok tőle?
vettem egy Pinnacle PCTV Tuner Kit-et, de igazából csak a távirányító miatt. ha ez a geexbox bejön és lehet távirányítani, veszek házat is. (de a háza távjával is kell, hogy lehessen irányitani, amit kell) -
beencee
őstag
Természetesen túloztam a megfelelő drámai hatás elérése érdekében
és nem is ilyenkor van gondom, amikor a HTPC konfigja egy végiggondolt koncepció és felhasználási mód, speciális feltételek-szükségletek alapján áll össze. Ha ennek kapcsán indokolt az erős hardver, akkor persze. És pont azt mondom, hogy így kell csinálni, de ha csak hanglejátszásra, tévézésre, dvix filmekre, néha HD-re, stb.-re kell, akkor nem kell feltételenül erőgép... És persze az örök mániám: igények-->front-end-->op.rendszer-->konfig
-
Jimmy66
senior tag
Üdv!
Én MCE-nel használom a gépemet, Szerintem nagyon jól működik, én úgy töltöttem le egy ...oldalról. Hátránya, hogy csak angolul elérhető és a magyarítás a Media Center-re nem működik csak az XP-részére. De az nagyon jó. A véleményem az. hogy ha nem vagy nagy gamer akkor Vista Home Premium-ot tegyél fel. Ha sokat játszol akkor marad egyenlőre az XP a driverek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest