-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kenand #46479 üzenetére
köszi az infót
igazából nagyon ötletelek, próbálom a legoptimálisabb felállást megtalálni.
teljes értékű HTPC-re nem biztos szükségem van, mert igazából cask fullHD filmek lejátszására kellene, minél többfajta feliratformátum (főleg ass) támogatással, illetve valami vizuálisabb, Kodi féle fancy felülettel ami pl mutatja a filmborítókat, stb. Ha hálózaton keresztül lehetne másolgatni, vagy neadjisten távolról vezérelni torrent letöltést hozzá, még jobb. Ez lenne a max igény, hogy pl telóról vagy valahonnan kiadhassam az utasítást h töltse le mire hazaérek.Másra nem nagyon használnám. Jelenleg külső vinyóra másolgatva tvre kötve, aztán reméljük h a tv lejátszója ismeri-e.
Viszont van 2 db 6 eves laptop is a háznál, ezeket is modernizálnám kicsit. Játszani már nem játszunk, max zene, office, ilyesmi, ezért gondoltam valami nagyobb, 10 col körüli dokkolható tabletre cserélném ki őket.
A 2 progi közül a yousiciannek semmi ahrdverigénye nincs, akár androidon is futtatható, szóval az nem lenne gond. A rocksmitht nagyon le lehet butitani, nem tudom egy widnowsos tablet mennyire lenne képes lekezelni.Htpc fronton a miniPC-vel még egy raspberry Pi versenyezne, de valami Xiaomi tv box is szóba jöhetne ha tudja a fenti dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest