Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
bivalyos #23574 üzenetére
Szia. Nekem úgy fásfél éves a HTPC-m.F1 tokozásu A4 AMD proci van benne Ati HD6530 D grafikus mag ha jól emlékszem. Még semmilyen médiával nem volt gondom, beleértve az SBS 3D-s filmeket is. Egyedül a Bluray képfájlok akadoznak. XBMC tökéletes választás. Most már F2 tokozás dívik és ez a proci szerintem tökéletes. (fogyasztása is)
Távvezérlésre én ilyet választottam, és elégedett vagyok. De oly nagy a kínálat...
Jó hír, hogy a nemsokára megjelenő XBMC 13 -Gotham már támogatja a 3D (részben persze. Olvasd el a cikket) -
cekkk
veterán
válasz
bivalyos #23579 üzenetére
De az a 180 ezres tv pont a legalja, már mint ár kategóriában, mondjuk nem tudom, hogy a 650 ezres Panák letudják-e játszani
De a kérdés az, hogy te mennyire értesz a dolgokhoz. Ha tudsz linuxot telepíteni akkor simán csinálhatsz magadnak otthonra egy NAS szervert olcsón. A gyári NAS dolgok drágák.
Megveszed a legolcsóbb lejátszót ami tud 3D és csinálsz egy olcsó kis fogyasztású nast magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest