- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
richfuel #12926 üzenetére
Van egy iPod Touch-om, azon próbáltam már a gyári és sok más XBMC Remote App-ot, de egyik sem nyerte el a tetszésemet (a TV-mhez is van, azt sem használom).
Lassú és kényelmetlen szvsz. Kijelző bekapcs/kiold/program elindít/lapozgat stb. Mondjuk ha valamilyen oknál fogva szükségem lesz a HTPC-n való böngészésre majd így fogom használni, de szerintem felesleges egy ilyen gépre böngésző (legalábbis nekem az).
Ott van az asztali gépem, azon szoktam mindent csinálni, a HTPC csak lejátszó szerepet tölt be nálam, és ott van hozzá a vezeték nélküli Logi K360Most, hogy meglett a set-top-box majd úgyis kell nézni valamilyen univerzális megoldást, bár ahogy nézem a Harmony nem támogatja ezt a típust (Huawei EC2208S), de szerencsére tanítható.
(Az viszont jó pont a box gyártójának, hogy a set-top-box távirányítója is tanítható. Van rajta 4 gomb amire rá lehet tenni bármit (gyárilag a TV kikapcsolását, hangerő növelést/csökkentést és a TV/AV-t feliratozták rá, de bármit rá lehet tenni. Ha még egy csatornaváltó páros is lenne rajta az lenne a tökéletes. Viszont olyan gagyi anyagokból van az egész táv, hogy rendesen undorodom amikor meg kell fogni. Szóval marad a Harmony (majd), egyelőre lesz 3 táv, ha az MCE-t is megveszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest