- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A 2.5-ös hdd fogyasztáson csodálkoztam. A routert tudom, mert nekem is is ilyen van.
A tuningnál a C2D-re gondoltál, amit írtam, ugye? Persze, tudom, hogy tuning mellett nagyon megugrik a fogyasztás, de csak a terhelt. Az idle nem sokat szokott változni, már több C2D-vel is megnéztem... pedig ezeknél nem is megy a fesz visszavétel tuning mellett.Pl. Az E4300-am tuningolva idle (órajelet visszavéve, feszt nem!) evett 120W-ot.
Alap órajelen idle (órajelet és feszt visszavéve) is csak 120W-ig ment le az egész konfig fogyasztása.Aztán E5200-ra váltottam, kisebb csíkszélesség és tuning mellett is idle (tehát még mindig visszavett órajellel, de emelt fesszel) 105-110W volt.
És ez igaz az E2180-amra is a másik gépben, a tuning miatt az idle fesz sokat nem növekszik, alapon is 100W körül eszik. Szóval ilyen 40W-okat nem gondoltam, hogy ki lehet belőle hozni... akár még fesz és órajelcsökkentéssel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest