Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Örülök, hogy sikerült beállítanod.
Elmondod hogyan? Pl. milyen módot használsz (clon, extended, stretch), illetve nem vágom hogyan raktad az egyik és másik asztalra az alkalmazásokat. Azt jól értem, akkor az alkalmazás azon a képernyőn fut, amelyikre kiraktad az ikonját? XBMC-t teljes képernyőben használod, vagy maximált ablakban?Én az ION-on próbáltam hasonlót beállítani korábban (egyikben futott volna az XBMC, másikban minden egyéb), de nem sikerült megoldanom. Ha független volt a két kijelző, akkor minden az elsődlegesen futott, ha pedig vízszintesen összevontam a két képernyőt, akkor mindig pakolgatni kellett az alkalmazásokat egyikről a másikra (lényegében akkor is minden az elsődlegesen futott, ott indult el). Szal érdekelne a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Elmondod hogyan? Pl. milyen módot használsz (clon, extended, stretch), illetve nem vágom hogyan raktad az egyik és másik asztalra az alkalmazásokat. Azt jól értem, akkor az alkalmazás azon a képernyőn fut, amelyikre kiraktad az ikonját? XBMC-t teljes képernyőben használod, vagy maximált ablakban?