- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GandC
tag
A fő rendszer a linux lenne, és közben rájöttem már, hogy az XP-t valóban hanyagolom majd. Eléggé megtetszett ez az XBMC hogy még rarból is lejátszik.
Köszönöm az összeállítást, megnézem.jodamester: hát igaziból azért nem írtam árat, mert nem tudom mennyiből jöhet ki egy ilyen gép.. Mondjuk az alapján amit dabadab cikkében láttam, 60k-nál nem költenék rá többet, hiszen Ő is az alatt vette meg. Ráadásul így utána számolva a stevve által javasolt konfig is kb annyiból jön ki. Szóval mondjuk 60k-m van rá
zodo: Ezt már olvastam, de azért köszönöm
mindenkinek:
Itthon van egy pentium dualcore 3,0 ghz, asus p5ld2, 2gb ram, geforce 7600gt kombó gépem, nem tudom ebből fel lehetne-e valamit használni, mert akkor az csökkentené a költségeket, de ugye már nem egy mai darab a cucc. (esetleg a CPU-t, RAM-ot lehetne hasznosítani, hiszen ez a videokártya még nem képes hardwares dekódolásra, ha jól tudom.)Gondolkodtam olyan lapon is amit dabadab vett, (Zotac IONITX-C, külső táppal) de azt már sehol nem kapni.. Amúgy mi a vélemény az ilyen "egybe" cuccokról?
Köszönöm: GandC
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő