- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Yettel topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Gombinyó #57176 üzenetére
Pfú, a Win (meg a gép is) olyan régi ügy, hogy már sztem nincs is meg a kulcs hozzá. De talán egyszer lefotóztam a képernyőt emiatt. És egyszer újratelepítettem ugyanerre a gépre, akkor tényleg nem kellett semmit beírni, no majd meglátjuk.
Egyelőre még nagyon nem néztem meg (gyerekek esti meséjét indítottam volna, és idő volt, úgyh bekapcsoltam gyorsan a Dune lejátszót) de mintha a boot options bios menü nem lett volna aktív. Korábban itt lehetett választani ssd, usb akármi közt. Este jobban ránézek, hogy mi is a helyzet.
Utóbbi időben többször próbálta magát frissíteni a Win, és mindig sikertelen volt, és állította vissza a dolgokat, lehet ez az oka. Vagy az elmúlt napok szeles időszaka miatti csomó áramszünet és visszakapcsolás ölt meg vmit benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest